Rabac

Az Isztriai-félsziget keleti partszakaszának gyöngyszeme Opatija és Pula között félúton található. Védett, zöld környezete, fenyőerdőkkel és olajfákkal borított öblei – ahol kavicsos és sziklás partok váltják egymást - biztosítják felejthetetlen nyaralásukat. A 150 évvel ezelőtt még csak tíz házból álló halászfalu mára fejlett, 1500 lakosú üdülőhellyé fejlődött; tengerparti sétányán éttermek, bárok, üzletek és diszkó várja az idelátogatókat. Nyaranként itt rendezik az isztriai könnyűzenei fesztivált. Mindenképp érdemes felkeresni a Rabac fölé magasodó, tőle 3 kilométerre található, 4000 éves Labin városát.
Maslinica: Rabac leghíresebb, kékzászlóval kitüntetett, kavicsos, lassan mélyülő strandja.
Távolság Budapestről: 560 km.
Útvonal: Budapest - Letenye - Zágráb - Karlovac - Rijeka - Opatija - Rabac


Városok

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 db a keresésnek megfelelő utazást találtunk.
A keresővel tovább szűkítheti a találati listát!

Rabac

Sajnos, a keresett kifejezéssel a keresés nem volt sikeres, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudunk Önnek ajánlani semmit.

Keresőnk kontinensre, országra, városra, földrajzi helyekre vagy konrét szálláshelyek elérésére van beállítva.

Javasoljuk, hogy a fentiek bármelyikével indítson keresést, majd nagyon egyszerűen szűrje a keresés eredményét a bal oldalon lévő oszlop kapcsolóival!

Mivel oldalunk több tízezer utazáshoz és szálláshelyhez enged hozzáférést, így nagyon valószínű, hogy a fenti módszerrel rengeteg Önnek megfelelő ajánlattal szolgálhatunk.

Nincs találat