PRÁGAI HÉTVÉGE - Karlovy Vary, Marienbad és Lednice, Česke Budejovice és Česky Krumlov

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

94 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
4 nap / 3 éjszaka
4 nap / 3 éjszaka
4 nap / 3 éjszaka
4 nap / 3 éjszaka
4 nap / 3 éjszaka
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 3*
Besorolás: A kategória
Szállás: Hotel
Utazás: autóbusszal

1. nap: Szeged – Budapest – Pozsony – Lednice – Prága (550 Km):

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás Budapesten ke­resztül, majd Rajkánál lépjük át a határt. Pozsonyba érkezve ismer­kedés a város gyönyörűen felújított történelmi városközpontjával, ahol számtalan magyar vonatkozású műemlékkel találkozunk (Szt. Már­ton dóm, Prímás palota, Jezsuita templom, Óvárosháza…) Továbbu­tazunk Lednicébe, a Lichtenstein hercegek által angol mintára épí­tett kastélyt és a kertjét ismerhet­jük meg (világörökség). A kastély neogótikus csúcsívei és párkányai, a melléképületek, a francia és az angolpark látványa maradandó él­ményt nyújtanak. Az esti órákban Prágába érkezünk, ahol elfoglaljuk szálláshelyünket.

1. nap: Szeged – Budapest – Pozsony – Lednice – Prága (550 Km):

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás Budapesten ke­resztül, majd Rajkánál lépjük át a határt. Pozsonyba érkezve ismer­kedés a város gyönyörűen felújított történelmi városközpontjával, ahol számtalan magyar vonatkozású műemlékkel találkozunk (Szt. Már­ton dóm, Prímás palota, Jezsuita templom, Óvárosháza…) Továbbu­tazunk Lednicébe, a Lichtenstein hercegek által angol mintára épí­tett kastélyt és a kertjét ismerhet­jük meg (világörökség). A kastély neogótikus csúcsívei és párkányai, a melléképületek, a francia és az angolpark látványa maradandó él­ményt nyújtanak. Az esti órákban Prágába érkezünk, ahol elfoglaljuk szálláshelyünket.

2. nap: Prágai séták, világörökségek:

Reggeli után ismerkedünk a cseh fővárossal: Hradzsin, Szent Vi­tus katedrális, Sárkányölő Szent György szobor részletesen, Régi Királyi palota, Szent György bazilika, Aranyművesek utcája... Sétálunk a hangulatos Óváros téren és Prága büszkeségén, a barokk szobrokkal díszített Károly hídon (Európa egyik legszebb hídja), majd gyalogosan városnézésünket a Vencel téren folytatjuk. Sétánkat a Zsidó ne­gyed megtekintésével fejezzük be. Fakultatív ajánlatunk: hajókirán­dulásra hívjuk az esti kivilágításban tündöklő Moldván, svédasztalos vacsorával. (Aki a fakultatív prog­ramon nem vesz részt, önköltségén választhat Prága számtalan kisven­déglője közül.) 

3. nap: Prága egyénileg vagy Marianské Lázně (Marienbad) és Karlovy Vary (Karlsbad) (270 Km):

Szabad program keretében ismer­kedhet Prága múltjával és jelené­vel. Fakultatív ajánlatunk: egész napos kirándulásra indulunk Ma­rianské Lázněbe (Marienbad) és Karlovy Varyba, az európai rangú fürdőhelyekre. Először Csehország ékszerdobozába, Marienbad két­száz éves fürdőhelyre érkezünk, ahol szecessziós stílusú épületek, szépen gondozott parkok, kris­tálytiszta levegő vár bennünket. A gazdag a kulturális élet, és kon­certeknek otthont adó fürdőváros a nyugalomra és feltöltődésre vá­gyók mekkája! Utunkat folytatva Karlovy Varyban sétálunk a világ­hírű császári fürdőhelyen Arany János nyomában. A város különös eleganciáját élvezve kóstoljuk meg jellegzetes Oplatky ostyáját. Láto­gatási lehetőség a Becherovka Mú­zeumban, a tradicionális italból 3 fajta kóstolására lesz lehetőségünk. Fakultatív vacsora lehetőség egy tipikus cseh sörözőben. Estére vis­szatérünk prágai szálláshelyünkre.

4. Nap: Česke Budejovice – Česky Krumlov – Budapest – Szeged (720 Km):

Reggeli után elutazunk Prágából. Útközben megállunk Česke Bu­dejovicében, a híres, történelmi kincsekben gazdag Svejket idéző városban. Tovább utazva a cseh vá­rosok gyöngyszeme, Český Krumlov felfedezése vár ránk, az UNESCO világörökség része. Séta a Moldva (Vltava) kanyarulata által körülölelt festői, középkori, reneszánsz, macs­kaköves belvárosban. Megtekintjük Csehország második legnagyobb várát, majd a szabadprogram ke­retében kedvünkre kóborolhatunk a XVI. századi óvárosban. Tehetünk egy kellemes sétát a kastélykert­ben, vártoronyban, Egon Schile Art Centrumban stb. Hazafelé indulunk Ausztrián keresztül Bécs városát érintve. Hegyeshalom-Győr útvo­nalon érkezünk az esti órákban Budapestre, majd továbbutazunk Szegedre.

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- 2x vacsora felárat 

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 3x reggeli ellátást

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

Bevezető:

Prágai hétvége programunkon minden titok megnyílik előttünk! Bejárjuk Prágát úgy, mint eddig soha! Ha szeretné, az egyik vacsorára egy moldvai hajókázáson terítenek Önnek! Sőt! Programunk kedvelt része Karlovy Vary varázslatos városa, valamint Marienbad és Česky Krumlov meglátogatása is! 4 nap alatt mindenről elfeledkezhet, csak a pillanat varázsa számít!

 Várjuk foglalását!

Szerződés:

KÉRJÜK A NEVEK PONTOSÍTÁSÁT AZ ÚTLEVÉL VAGY SZEMÉLYIGAZOLVÁNY SZERINT (ebböl eredö problémák az utasokat terheli)! A ZÖKKENÖMENTES HATÁRÁTKELÉS ÉS KÜLFÖLDI TARTÓZKODÁS ÉRDEKÉBEN A KÜLÜGYMINISZTÉRIUM JAVASOLJA AZ ÉRVÉNYES ÚTLEVÉL HASZNÁLATÁT (RÉGI TÍPUSÚ SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY (BARNA) NEM ALKALMAZHATÓ KÜLFÖLDÖN VALÓ TARTÓZKODÁSHOZ - ÚJ TIPUSÚ KÁRTYÁS IGEN). KÜLFÖLDI ÁLLAMPOLGÁROK EGYÉNILEG INTÉZIK AZ EGYES ORSZÁGOKBA TÖRTÉNÖ BEUTAZÁSHOZ SZÜKSÉGES ENGEDÉLYEKET (VÍZUMOKAT)! NEM MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK VÍZUMKÖTELEZETTSÉGÉT IRODÁNK AZ ÉRINTETT PROGRAM VONATKOZÁSÁBAN NEM VIZSGÁLJA. AZ EBBÖL ADÓDÓ KELLEMETLENSÉGEKÉRT NEM VÁLLALUNK FELELÖSSÉGET.
A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
A MEGHIRDETETT MINIMÁLIS LÉTSZÁMNÁL KISEBB CSOPORTLÉTSZÁM ESETÉN FELÁR FIZETENDÖ: 7.000 FT/FÖ
EURÓS VISSZAIGAZOLÁS ESETÉN A LÉTSZÁMFELÁR 20 Euro/fö
Belépök és jegyek tájékoztató árai: kb. 1000 CZK /fö
Becherovka Múzeum: 240 CZK/fö
Egyéb helyszínen fizetendö költségek : 310 CZK /fö

További információk:

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 1000 CZK
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 310 CZK

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)

 

Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 7.000 Ft / 20 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!

 

Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.06.20 - 4 nap / 3 éj
94 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

MÓDOSÍTÁS
  • 5.
    Csütörtök
  • 14.
    Csütörtök
  • 17.
    Péntek
  • 17.
    Szombat
  • 18.
    Csütörtök
  • 20.
    Csütörtök
  • 24.
    Csütörtök
2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak