Srí Lanka / EKHO Surf****

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 9 nap / 7 éj

 

 

609 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
9 nap / 7 éjszaka
9 nap / 7 éjszaka
9 nap / 7 éjszaka
9 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Besorolás: 4*
Besorolás: 5*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

Az EKHO SURF szálloda a fővárostól (repülőtértől) másfél órányi autóúttal könnyen elérhető. Az EKHO szállodalánc hat egysége közül a SURF hotelben stílusában ötvöződik az elegancia és a Srí Lanka-i hagyományos motívumok (ld. a szálloda hall-ja).

Az EKHO SURF szálloda a fővárostól (repülőtértől) másfél órányi autóúttal könnyen elérhető. Az EKHO szállodalánc hat egysége közül a SURF hotelben stílusában ötvöződik az elegancia és a Srí Lanka-i hagyományos motívumok (ld. a szálloda hall-ja).

Leírás:

Ha szeretné megtapasztalni a hamisítatlan trópusi tengerpart élményét, jó választás lehet az EKHO SURF szálloda. A környék legszélesebb, kb. egy kilométer hosszú homokos strandja kellemes sétákra ad lehetőséget. Elidőzhet a parton a hullámok egyenletes mozgását hallgatva, akár egy napfelkelte megcsodálása közben is. Ugyanakkor élvezheti a trópusi napsütést és az óceán 27 °C fokos vizét december végén, ha egy különleges helyen szeretné tölteni az év utolsó napjait.  Ha pedig inkább egy biztonságos úszómedencében érzi jól magát, szintén megtalálja itt számításait. Az EKHO SURF hotel saját wellness & spa részlegén a testi felüdülést sokféle kezelés biztosítja. A szálloda saját étterme a helyi és a nemzetközi konyhák különleges ízeivel várja az ide érkező vendégeket. Ha pedig még mindig bizonytalankodna, hogy emellett a szálloda mellett tegye le voksát, tekintse meg alább az EKHO SURF hotel fakultatív programkínálatát.

Szobák: kínálatunk a 21 db, 34 m2 alapterületű, földszinti, légkondicionált, óceánra néző Superior szobatípus szerepel. A szobákhoz tartozik TV, széf, fürdőszoba zuhanyzóval, Wi-Fi csatlakozási lehetőség, minibár.

Ellátás: félpanzió.

Szolgáltatások: étterem, bár, medence, szobaszervíz, mosoda, orvos hívásra, fakultatív kirándulások szervezése, Wellness & Spa szolgáltatások.

Fakultatív programlehetőségek:

Ha nemcsak "láblógatos" üdülést szeretne, pihenését akár aktívabbá tenné, Srí Lanka rengeteg látnivalót kínál.

A teljesség igénye nélkül néhány fakultatív program a szálloda kínálatából:

  • Bálnales: a hajós kiránduláson jó eséllyel tekintheti meg a kékbálnát, delfineket, vagy akár gyilkos bálnát is.
  • Kirándulás a Világörökség részét képző Galle-i Erődbe. Galle óvárosa visszarepíti a látogatót a portugál és a holland gyarmati időkbe.
  • Autós/buszos kirándulás Mirissa Pálmadombjaira. Ez a helyszín egyedülálló látványt nyújt a tengerre, különösen napkeltekor és napnyugtakor.
  • Weligama híres szörfparadicsom, ahol a szörf szerelmesei a meglovagolhatják az óceán hullámait. Weligamában találunk kölcsönzőket és szörf iskolákat egyaránt.
  • Az Óceán közelsége lehetőséget ad partközeli horgászatra. A helyi halászoktól tanulhatunk hagyományos halászati technikákat és lehetőségünk nyílik akár mélyebb vizeken hajóból pecázni.


Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.12.05 - 9 nap / 7 éj
609 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

MÓDOSÍTÁS
  • 5.
    Csütörtök
  • 16.
    Vasárnap
  • 17.
    Péntek
  • 24.
    Péntek
2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak