Gesztenye fesztivál az Adriánál

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

111 998 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 3*
Besorolás: A kategória
Szállás: Hotel
Utazás: autóbusszal

Gesztenye fesztivál az Adriánál

Gesztenye fesztivál az Adriánál

Az ár nem tartalmazza:

Útlemondási biztosítás

Az ár tartalmazza:

Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint

Fekvese:

Rövid ismertető:
Színesítsünk az őszi napokat egy kellemes Adriai kiruccanással, tenger illatával, gesztenye ízével és a bor zamatával! Amíg magunkba szívjuk az októberi nap melegét sétálunk Crikvenicaban, Rijekaban és Opatijaban. Majd gyönyörködünk a messzi földön híres Plitvicei tavakban és Zagráb városában!

Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata). Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Hotel 3* (2-3 ágy, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi)
2 éj Crikvenica
1 éj Zágráb

Ellátás (krt): 3 félpanzió (svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora Crikvenicában, menüvacsora Zágrábban)

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Balatonlelle, Nagykanizsa

Vidéki gyüjtőjáratos felszállások (Ft/fő oda-vissza):
Miskolc: 8.99
0,-

Időpontok: 2018.
Október 20-23. HOSSZÚ HÉTVÉGE!!

Program:
1.nap: Novi Vinodolski, Crikvenica
Indulás reggel 6 órakor Budapestről a Blaha Lujza térről. Kora délutáni órákban érkezés Crikvenica-ba, a szállásfoglalást követően átbuszozunk Novi Vinodolski hangulatos városkába, mely egy ideig a Frangepán család birtokában volt. Megkóstoljuk híres borait, majd visszamegyünk Crikvenicaba, hogy mindenkinek legyen ideje végigjárni a tengerparti sétányt és élvezni a tenger közelségét.

2.nap: Rijeka (Fiume), Opatija (Abbázia), Lovran
Reggeli után megnézzünk a legnagyobb monarchiakorabeli kikötővárost, Rijeka-t, mely hangulatos sétányával várja a látogatókat. Természetesen az ismert rijekai piacot sem hagyjuk ki. Tovább utazunk Opatija-ba, mely patinás villáival, épületeivel, parkjaival és utcáival ejt rabul mindenkit. Az ezt követő szabadidőt megkoronázhatják egy romantikus sétával a Lungo Mare tengerparti sétányon. Tovább utazás Lovranba, melynek szűk, kövezett utcái, kéményekkel és apró ablakokkal díszített villái adják a part jellegzetes karakterét. Itt  mindenki kedve szerint megkóstolhatja a gesztenyés süteményeket, a sült gesztenyét, vagy csak élvezheti a város szépségét az októberi napsütésben.

3.nap: Plitvicei tavak
Reggeli után búcsút intünk az Adriának, majd pár óra buszozás után elérjük a  Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető  csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Az ott töltött idő kb. 5 óra. Tovább utazás Zágrábba, a szálláshelyünkre. 

4.nap: Zágráb
A délelőtt folyamán megismerkedünk a város szépségeivel (főtér, a neobarokk színház épülete). A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Marko templomot, a teret, a kőkaput, valamint a többi, gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után, szabadidő keretében mindenki bebarangolhatja a várost. Kora délutáni órákban indulás hazafelé. Hazaérkezés esti órákban. 

x

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2099.10.10 - 4 nap / 3 éj
111 998Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak