Konstantinos Palace Hotel

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 8 nap / 7 éj

 

 

462 468 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Ellátás: teljes panzió
Besorolás: 5*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

A környékről:

Pigadia: A sziget déli részén épült Karpathos fővárosa és egyben fő kikötője. A város amfiteátrumszerűen öleli körül a kikötőt, melynek folytatásaként az öbölben találhatók az egykori akropolisz megmaradt oszlopai. Pigadia színes házaival, hangulatos éttermeivel, kávézóival, üzleteivel, s hosszú homokos tengerpartjával idevonzza a sziget más részeiről is a látogatókat.

}

A környékről:

Pigadia: A sziget déli részén épült Karpathos fővárosa és egyben fő kikötője. A város amfiteátrumszerűen öleli körül a kikötőt, melynek folytatásaként az öbölben találhatók az egykori akropolisz megmaradt oszlopai. Pigadia színes házaival, hangulatos éttermeivel, kávézóival, üzleteivel, s hosszú homokos tengerpartjával idevonzza a sziget más részeiről is a látogatókat.

}

Az ár tartalmazza::

repülőjegy, illetékek, adók, 23 kg feladható- és 8 kg kézipoggyász, transzferek, 7 éjszaka szállás, megadott étkezés, foglalási díj, telepített magyar idegenvezető

}

Elhelyezés:

2-3 ágyas standard, hegyre néző (felár ellenében tengerre néző) szobákban melyek légkondicionálóval, telefonnal, SAT Tv-vel, mini bárral, fürdőszobával, hajszárítóval, széffel (deposit 10 €/hét), felszereltek és rendelkeznek erkéllyel.

Család részére 4 fős ( maisonette ) családi szoba is foglalható, árairól érdeklődjön irodánkban!

}

Fekvés:

Az impozáns, ötszintes, fő- és melléképületekből álló, 2009-ben épült és 2019-ben részben felújított komplexum, közvetlenül a homokos/kavicsos tengerparton fekszik, 10 perc sétára Pigadia központjától. 

}

Helyszínen fizetendő::

kötelező: idegenforgalmi adó 10 euro/szoba/éj

}

Külön igényelhető::

útlemondási biztosítás 3%, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás 950/1200 Ft/fő/nap

}

Szolgáltatások:

24 órás recepció, ingyenes WiFi, étterem, konferencia terem, fodrászat, fitnesz, wellness, szauna, bár, internetsarok, két úszómedence, az egyik a szálloda tetején, gyermekmedence, medence bár és gyermekjátszótér, röplabda-, kosárlabda-, futball pályák, felár ellenében tenisz. A nyugágyak és napernyők használata a medencénél és a strandon ingyenes. A strandtörülközők használata ingyenes.

}

Tipp:

Elegáns, stílusos hotel

}

Táblázatok:

2 HETES TELJES ÁRAK  

2 hetes utazások csak korlátozott számban vehetők igénybe, minden esetben egyeztessen kollégáinkkal a szabad helyekről! A 2 hetes turnusok online rendszerünkön keresztül nem foglalhatók!

Ft/fő/2 hét (TELJES ÁRAK illetékekkel, transzferrel, minden költséggel) félpanzióvaljún. 13.jún. 20.jún. 27, júl. 4.júl. 11.júl. 18.júl. 25, aug. 1, 8, 15.aug. 22.aug. 29.szept. 5, 12.2 ágyas hegyre néző szobában 790.621 824.732853.970 873.463 907.575 922.194 902.701 868.589 853.970

 

Külön fizetendő:

útlemondási biztosítás 3%, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás 950/1200 Ft/fő/nap, kötelező idegenforgalmi adó a helyszínen 10 euro/szoba/éj

 

}

Étkezés:

Félpanzió büfé rendszerben (reggeli és vacsora).

}

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.09.12 - 8 nap / 7 éj
462 468Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

MÓDOSÍTÁS
  • 12.
    Csütörtök
  • 19.
    Csütörtök
2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak