New York City - művészet és design ünnepi hangulatban

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 6 nap / 4 éj

 

 

899 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
6 nap / 4 éjszaka
6 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: leírás szerinti ellátás
Besorolás: A kategória
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

Az ár nem tartalmazza:

  • az ESTA engedély díját
    17 000 Ft
  • a belépőjegyeket
    (helyszínen fizetendő)
  • az útlemondási biztosítást
    (Covid fedezettel): 2,5%

 

EGYÉB KÖLTSÉGEK

  • Egyágyas felár

  • BBP utasbiztosítás
    (EUB Biztosító)
    - Air & Cruise Top:
    1.030 Ft/fő/nap

    - Air & Cruise Extra:
    1.590 Ft/fő/nap

Az ár nem tartalmazza:

  • az ESTA engedély díját
    17 000 Ft
  • a belépőjegyeket
    (helyszínen fizetendő)
  • az útlemondási biztosítást
    (Covid fedezettel): 2,5%

 

EGYÉB KÖLTSÉGEK

  • Egyágyas felár

  • BBP utasbiztosítás
    (EUB Biztosító)
    - Air & Cruise Top:
    1.030 Ft/fő/nap

    - Air & Cruise Extra:
    1.590 Ft/fő/nap

Az ár tartalmazza:

  • a repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: kb. 232.300 Ft)
  • a szállást 4*-os szállodában, kétágyas szobákban
  • a reggelis ellátást
  • a megadott programokat
  • a magyar nyelvű idegenvezetést

Idegenvezető, videó, térkép(we:

Ismerje meg New Yorkot a karácsonyi időszakban!

Miért éppen:

New York City - egy különleges város rengeteg mondanivalóval. A Nagy Alma kulturális-művészeti vonatkozásait, különlegességeit fedezzük fel ezen az úton, bennfentes idegenvezetéssel. Nem csak a kötelező látnivalókhoz, múzeumokba és galériákba jutunk el, hanem olyan helyekre is, melyeket leginkább New York lakói vagy a várost igazán jól ismerők látogatnak. Melyek távolabb esnek a turisták megszokott vonulási útvonalától, de legalább annyira érdekesek, sőt! Mesélő városrészek, nagyszerű történetek, gazdag múzeumok, inspiráló helyszínek, rejtett kincsek nyomába eredünk, hogy valódi, minőségi időként éljük meg New York-i napjainkat  – ahogyan utazni igazán érdemes!

Novemberi utunk kiegészül a város ünnepi fényeivel, különleges hangulatra és látnivalókra számítsanak!

Programleírás:

1. nap: Budapest – New York City

Elutazás európai átszállással New York City-be. Éjszaka Manhattanben.

2. nap: New York City: a sokszínűség nyomában

Mi tette ezt a várost azzá, ami? A bevándorlók nyomába eredünk: városrészek és történelmi események kapcsolatát fejtjük fel. A Kínai negyed, Little Italy és a Keresztapa kultikus pontjai, a házak, ahol az első bevándorlócsoportok éltek, Brooklyn zárt haszid közössége, szimbólumok, a város keletkezéstörténete sok manhattani helyszínnel és egy titkos meglepetés-megállóval. Másképp, nem a tömegbe olvadva. Majd a Wall Street és az egykori World Trade Center környéke következik. Este választhat a Broadway és az élőzenés jazzklubok kínálatából.

3. nap: New York City: mindig magasabbra!

A város sziluettjének történetét ismerhetjük meg: építészeti séta a felhőkarcolók nyomán. Hogyan laktak régen és most? Mi a titka a Vasalóháznak? Hogy készült a híres építőmunkások fotója? Hogyan tűnik el a szemünk előtt az a New York City, amit a filmekből ismerünk? Csak itt jellemző, rejtett titkok, finom falatok, piacok, közösségi megoldások és egy minden ízében mai, kortárs múzeum. Építészet- és épülettörténeti barangolás Belső-Manhattanben. (Empire State Building, Rockefeller Center, Chrysler Building, Grand Central, Bryant Park és környéke, One Summit Vanderbilt, High Line, a legnevesebb kortárs építészek munkái, melyek meghatározzák a mai városképet. Fakultatív steakvacsora és séta a Times Square-en.

4. nap: New Yorker

Mit jelent New York-i polgárnak lenni? Mennyibe kerül a város legolcsóbb és legdrágább bérleménye? Art déco és Beaux-Arts minden mennyiségben. Nagyvilági elemek keverednek ezen a napon a latinók, afroamerikaiak, kelet-európaiak sikertörténeteivel. Az Ötödik sugárút mágnásai, műgyűjtők és zárt közösségek, a város legmagasabb és legdrágább lakásai, a luxusingatlan, melyet egy magyar származású építész álma, Sting és Leonard Bernstein otthona. Séta a Central Parkban, majd fakultatív, vezetett látogatás a Museum’s Mile meghatározó múzeumában. Aki szeretné, önállóan, biciklivel is felfedezheti a Central Parkot, vagy részt vehet egy hajótúrán a Szabadság-szoborhoz.

5-6. nap: New York City - Budapest

Délelőtt még néhány értékes, szabad órát eltöltünk a városban, mely valószínűleg ekkorra már a szívünkhöz nőtt - hogy különleges energiáival feltöltődve, inspirációit hazacsempészve megérkezzünk európai átszállással Budapestre.


Intenzív és nagyon sok információval, összefüggésekkel teli utazást ígérünk.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.09.26 - 6 nap / 4 éj
899 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak