A történelmi Pozsony - látogatással az UFO-toronyban és Dévény várában

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 1 nap / 0 éj

 

 

13 490 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
1 nap / 0 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Kiránduljon velünk Pozsonyba és tekintse meg egyik leghíresebb és legtöbbet fényképezett látnivalóját, amelyet évente több százezer turista látogat meg!

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Ellátás: önellátás
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:

Az utazási csomag nem tartalmaz szállást.


A történelmi Pozsony, Szlovákia

Szállás: Egyéb

Egyéb szolgáltatások:
Egyéb

Programleírás:

Találkozás 07:15 órakor a Népliget, a Hell Miksa sétánynál Elnök utcával szemben. Indulás 07:30-kor. Egy alkalommal tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg.

Első állomásunk a Pozsonytól mintegy 10 km-re található Devény vára, melyet csak a Duna és a Morva folyó hullámai választják el Ausztriától. A várba egy kanyargós betonúton, a nyugati oldalba vágott Morva-kapun keresztül jutunk be. Felérkezve egyedülálló panoráma tárul elénk: a Duna a beleömlő Morva folyóval, és a folyó túloldalán a már osztrák területen fekvő Hainburg vára. Látogatásunk során a reneszánsz palota alsó szintjén található kiállítást tekintjük meg.

Innen folytatjuk utunkat Pozsonyba, ahol találkozunk a helyi idegenvezetővel, aki egy 1,5 órás séta keretében bemutatja a várost különös tekintettel a magyar emlékekre. (fakultatív, részvételi díj 10 Euro/fő). Aki nem vesz részt a városnézésen, azzal az idegenvezető által megadott időpontban és helyen találkozunk, majd az UFO-híd és torony meglátogatása következik. A szlovák főváros egyik leglátványosabb építménye a Duna felett terpeszkedő 431 m hosszú Szlovák Nemzeti Felkelés hídja, amelynek a tetején olyan építmény áll, mintha egy repülő csészealj ereszkedne rá a városra. A hídoszlop egyik karjában az étterem egy ferde gyorsemelővel kapcsolódik magához a hídhoz, a másik karon pedig egy 430 lépcsős sürgősségi lépcső található. Az étterem tetején elhelyezkedő, 95 m magasságú kilátóból madártávlatból nyílik kilátás a Dunára és a főváros nevezetességeire. Az ufó Pozsony egyik leghíresebb és legtöbbet fényképezett látnivalója, amelyet évente több százezer turista látogat meg.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

 

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint a regisztrációs díjat.

Pénzügy: Dévény vára belépő: 5 Euro/fő, nyugdíjas, diák: 3 Euro/fő.

Fakultatív városnézés Pozsonyban: 10 Euro/fő, UFO-torony belépő: 10 Euro/fő.

A belépők és a fakultatív városnézés árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépők ára is elfogadásra kerül. A programváltozás jogát fenntartjuk.

Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető.

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Felszállási lehetőségek:

  • Budapest, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).
  • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)
  • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő (+ 50 perc)
  • M1-es autópálya, (Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő (+65 perc)
  • M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő (+80 perc)
  • M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, MOL benzinkút, 119-es km kő (+90 perc)
  • M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő (120 perc)

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja a választott ülőhelytől függ. Részletek a Súgóban.

Minimum létszám: 35 fő

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

Felszerelés:

Ajánlott az útra kis hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható.

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Módosítási díjak:

  • dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges
  • névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2023.03.15 - 1 nap / 0 éj
13 490Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak