Kiruccanás Itália Gyöngyszemeihez Az Ünnepek Között

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

111 998 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 3*
Besorolás: A kategória
Szállás: Hotel
Utazás: autóbusszal

Kiruccanás Itália Gyöngyszemeihez Az Ünnepek Között

Kiruccanás Itália Gyöngyszemeihez Az Ünnepek Között

Artablazat:

KIRUCCANÁS ITÁLIA GYÖNGYSZEMEIHEZ
Feltöltödés a két ünnep között 3 nap/2 éj Időpontok Részvételi díj
Ft/fő 2019.12.27-29. nem indul Felárak:
EGYÁGYAS FELÁR NÉLKÜL FOGLALHATÓ!
két,-háromágyas szobában garantált társítással, indulást megelőző 20 napig!
Egyágyas felár (társítás nélkül): 12 900 Ft/fő/ turnus
Vacsora felár: 9 900 Ft/fő/ turnus
Audio guide: 1 500 Ft/fő/tartózodás

Kedvezmények:

3.ágyon 12 évig: -10% az alapárból

Üdülőhelyi díj: 4 EUR/fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő)

Minimum létszám: 35 fő

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 éven felül), az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a  fakultatív programokat, felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (4 EUR/fő/tartózkodás), audio guide használatát.

Szükséges útiokmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.

Az ár nem tartalmazza:

Útlemondási biztosítás

Az ár tartalmazza:

Utazás busszal, Szállás, Ellátás megadott szerint

Fekvese:

Rövid ismertető:
Ha tartalmasabb időtöltésre vágyik, mint az otthon ülés, vagy ha nem tud a téli szünetben ötletes időtöltést kitalálni szeretteinek, akkor tartsanak velünk Olaszország hazánkhoz legközelebb eső, történelmi emlékekkel átitatott, látnivalókban gazdag vidékére. Pihenje ki velünk a karácsonyi készülődés fáradalmait, és töltődjön fel az óév búcsúztatásra, hogy élményekkel gazdagon köszönthesse az újévet!  

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: Hotel *** /Cormons (Friuli- Venezia)

Ellátás (krt): reggeli, felár ellenében félpanzió

Fel- és leszállási lehetőség:
Ingyenes
: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Időpontok: 3 nap/2 éj
12.27-12.29.
(péntek-vasárnap)   NEM FOGLALHATÓ! 

Program: 1. nap: Budapest- Aquilea - Udine
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban, majd érkezés Aquileila ősi római városába, mely az UNESCO a világörökség része. Az ásatások rávilágítottak egy régi római Forum romjaira is. A Szent Maria Assunta Bazilika gyönyörű mozaikpadlójával kápráztatja el az oda látogatókat. Városnézés Udine-ben, amely velencei bájával és ókori épületeivel varázsol el minket. A Piazza Libertá-t a szárazföld egyik legszebb velencei stílusú tereként tartják számon, míg a Piazza Matteotti csarnokai, és ősi színes épületetei vesznek körbe. A hegyen lévő kastély tornyaiból kilátás nyílik a környező hegyekre és déli irányba az Adriai tengerig. Az 1700-as években a híres művész Giambattista Tiepolo ebben a városban érte el művészi kiteljesedését. Továbbutazás, szállás elfoglalása. 

2. nap:  Grado és a festői középkori kisvárosok: Spilimbergo- Valvasone
Utunk először Grado-ba vezet, sétálunk a gyönyörű tengerparton. A város, amit még Arany Szigetnek, illetve "A Nap Szigetének" is hívnak, az egyik legemlékezetesebb és leglenyűgözőbb turisztikai látványosságot jelenti az Adriai-tengeren. A csodálatos strandok, az égszínkék tenger, a lagúna, a gyógyfürdők vagy a történelmi központ sikátorai és az ókori korai keresztény Bazilika teszi Grado-t egyedülálló úti céllá az olasz uticélok palettáján. A festői Spilimbergo-ba látogatunk, a lenyűgöző mozaikok városába, mely  elnyerte Olaszország Ékszere címet. Egyedülálló látnivalói: katedrálisa a 13. századi freskóival, a kastély a festett homlokzatával, a történelmi városmag keskeny sikátoraival és oszlopaival. A következő megálló a vár uralta középkori Valvasone, melynek festői sikátoraiba csöppenünk. A székesegyház Vincenzo De Columbis 16. századi maradványát őrzi, míg a Chiesa dei Santi e Paolo és Antonio Abate (templom) csodálatos képeket rejt. Visszautazás a szállodába. (Ár: 35 EUR/fő)

3. nap: Cividale del Friuli- Budapest
Látogatás Cividale del Friuli városába, amely egy nagy történelmi jelentősséggel rendelkező kisváros. A város az Ördög hídjáról is híres, amelyet a legenda szerint maga az ördög épített cserébe a hídon elösször elhaladó ember lelkéért. 
Hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.

x

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2099.10.10 - 4 nap / 3 éj
111 998Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak