Xperience Kiroseiz Parkland

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 8 nap / 7 éj

 

 

281 621 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
22 nap / 21 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
15 nap / 14 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
15 nap / 14 éjszaka
15 nap / 14 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
15 nap / 14 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
15 nap / 14 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
15 nap / 14 éjszaka
15 nap / 14 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: all inclusive
Besorolás: 5*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

Az ár nem tartalmazza:

vízum

Az ár nem tartalmazza:

vízum

Bevezető:

Ez a csodálatos hotel mindössze néhány percre található a Naama-öböltől. Amint áthajt az üdülőhely grandiózus kapuin, egy olyan helyen találhatja magát, ahol tökéletes harmóniában élnek együtt a hegyek és a sivatagi tájak tisztaságával. A Beach vagy Strand Bungalows az üdülőhely teljesen különálló része, és a Hadaba negyedben, az üdülőhely privát homokos strandján található.

A 3 szintes főépületben és 3 melléképületben 5 lakosztály, 18 apartman, 36 stúdió, 27 egyágyas és 243 kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. A recepció több nyelven beszélő személyzete éjjel-nappal rendelkezésre áll, hogy segítséget és tanácsot adjon. A vendégek a nap 24 órájában be- és kijelentkezhetnek. Az olyan szolgáltatások, mint a csomagmegőrző, széf, pénzváltó és ATM biztosítják a kényelmet. WIFI a szobákban és a közös helyiségekben ingyenesen elérhető. Az utazásszervezői pultnál segítséget nyújtanak a kirándulások foglalásához. A szálláshely kerekesszékkel megközelíthető létesítményekkel és lifttel rendelkezik. Egy szupermarket és más üzletek használhatók vásárlásra és sétákra. Gyönyörű kert és játszótér tartozik a hotelhez. A szállodában TV-szoba is található. Szükség esetén ingyenes parkolóhelyek állnak az utazók rendelkezésére. A kínált szolgáltatások közé tartozik a bébiszitter szolgáltatás, gyermekfelügyelet, orvosi segítség, transzfer szolgáltatás, szobaszerviz, ébresztő szolgáltatás, mosodai szolgáltatás, fodrászat, érmes mosoda és privát shuttle busz.



SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS: Az édesvizű medencekomplexum fűtött szabadtéri medencékkel és gyermekrészleggel várja vendégeit. Frissítő italok a medence/snack bárban és kellemes kikapcsolódás a pezsgőfürdőben minden vendéget a legjobb hangulatba hoz. Élvezze a nyaralását a napozóteraszon nyugágyakkal és napernyőkkel. A sport változatosságát számos különféle lehetőség szolgálja, mint például a tenisz, a boccia, a strandröplabda, a röplabda és a lovaglás. A vízi sportok szerelmesei a vízisízéssel, a kite-szörfözéssel, a jet-skivel, a motorcsónakkal, a banáncsónakkal, a szabadtüdős merüléssel, a búvárkodással és az aquafitnessel is találkozhatnak a hotelben. A vendégek számos beltéri sport közül választhatnak edzőteremmel, asztaliteniszszel, biliárddal, dartsszal, gimnasztikával és aerobikkal. A szálloda különféle wellness-szolgáltatásokat kínál, mint például gyógyfürdő, szauna, gőzfürdő, hammam, szépségszalon és masszázskezelések. Animációs program, miniklub, élőzene, diszkó és éjszakai szórakozóhely biztosítja a szabadidő legjobb eltöltését.



SZOBÁK: A kétágyas szobákban (DZ/EZ), a Superior kétágyas szobákban (DZS) és a Deluxe kétágyas szobákban (DZX/EZX) légkondicionálás és egyedileg szabályozható fűtés gondoskodik a kellemes szobaklímáról. Az erkély a legtöbb szobában alapfelszereltség. A szobákban egy franciaágy, egy king-size ágy vagy egy kanapé található. Kiságy és pótágy is biztosítható. Széf, minibár és íróasztal is rendelkezésre áll. Mini hűtőszekrény, valamint tea- és kávéfőzési lehetőség is biztosított. A vendégek kényelmét vasalókészlet is szolgálja. Közvetlen telefon, műholdas/kábel-TV és WiFi (térítés ellenében) is rendelkezésre áll. A szoba felszereltsége közé tartozik papucs. A zuhanyzóval és káddal felszerelt fürdőszobában hajszárító és fürdőköpeny biztosított. Akadálymentesített szobák foglalhatók. Gyermekes szülők számára családi szobák állnak rendelkezésre. (F1Z)



ALL INCLUSIVE: Különféle étkezési lehetőségek közül választhat, például kávézó, bár és pub. A hotel kulináris élvezetekkel kényezteti a vendégeket a nemdohányzó étteremben, mely légkondicionált és külön dohányzósarokkal rendelkezik. A tengerparti bár frissítő italai gondoskodnak a jó közérzetről. A szálláshely all inclusive ellátást kínál. Reggelire, ebédre és vacsorára a vendégek büfé rendszerben hfogyaszthatnak, vagy saját ételeiket választhatják ki az étlapról (ebédre). A szálláshely különleges kulináris igények esetén vegetáriánus ételeket kínál. A ház harapnivalókat is biztosít. A vendégek alkoholos és alkoholmentes italokat is fogyaszthatnak.



 


Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2025.03.13 - 8 nap / 7 éj
281 621Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

MÓDOSÍTÁS
  • 3.
    Csütörtök
  • 10.
    Csütörtök
  • 13.
    Csütörtök
  • 15.
    Kedd
  • 17.
    Csütörtök
  • 20.
    Csütörtök
  • 22.
    Kedd
  • 27.
    Csütörtök
  • 29.
    Kedd
2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak