Barcelona a világ egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja, millió és millió látogatót vonz évente. Miért is olyan népszerű? Nos, itt szinte minden megtalálható, amire egy nyaraló vágyik. Könnyű eljutni ide, kedvezők az időjárásviszonyok...

HOTEL ZURBARAN

HOTEL ZURBARAN  2*+

Spanyolország, Mallorca, Palma de Mallorca
Indulások: 2024.06.03-tól
Időpontok: 896 db
Besorolás: 2*+
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

A szálloda leírása

Fekvés:

A HOTEL ZURBARAN szálloda kb. 3,5 km-re található a strandtól, kb. 600 m-re a tengertől és kb. 17 km-re a repülőtértől. A legközelebbi bárok és éttermek kb. 100 m-re találhatók. Az óváros kb. 2,5 km-re található. Szupermarket és egyéb üzletek kb. 500 m után érhetők el. A környéken egy diszkó (kb. 500 m-re), egy szabadidő- és aquapark (kb. 14 km), egy színház (kb. 500 m), egy mozi (kb. 5 km) és egy golfpálya (kb. 5,8 km) kínál szórakozást.

Étel és ital:

A szálloda önellátással és reggelivel foglalható. A reggelit svédasztalról kínálják. Az étkezésekhez büféétterem (gluténmentes ételek) és kávézó, valamint 24 órás snack bár áll rendelkezésre.

Sport és szabadidő:

Ezenkívül a szabadban egy teraszon vagy a medencében pihenhet. A kerékpárosok számára kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

Egyéb információ:

A légkondicionált szállodában 24 órás recepció (bejelentkezés éjjel-nappal lehetséges), lobbibár, Wifi, lift, elsősegélycsomag, parkolóhelyek (térítés ellenében), valamint műholdas TV-vel felszerelt TV-szoba található. A strandon térítés ellenében strandtörölköző áll rendelkezésre. A medencénél térítés ellenében medencetörölközőt bérelhet. Értéktárgyait a széfben, csomagjait pedig a szálloda tárolóhelyiségében tárolhatja. A gyerekeknek kiságyat biztosítanak. A ruhák tisztításához mosodai szolgáltatás (térítés ellenében) és vasalási szolgáltatás áll rendelkezésre. Az Ön kényelme érdekében porta szolgálat működik. Szükség esetén bármikor felveheti a kapcsolatot az orvosi központtal (térítés ellenében). A szállás vendégei ébresztést kaphatnak a szálloda személyzetétől. 

Egyéni utazási csomag részletei

Figyelem! Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes az Utazási Szerződés kiegészítése is! A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák: szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZ Priorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55×40×23 cm és 1 db 40×30×20 cm) és fix ülőhelyet.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 40.000 Ft/fő/retúr, 20 kg-os poggyász kb. 60.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig), útlemondási és BBP biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát, transzfert, reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

A repülőtér és a szálloda közötti transzfer megszervezése egyéni, az alábbi információkat ajánljuk Utasaink figyelmébe https://www.shuttledirect.com/en/ .

Figyelem! 10 fő feletti foglalás esetén az árak lekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel. 

Tájékoztató

A leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.

289 449 Ft/fő-től +

Barcelona - első rész - a világ egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja, millió és millió látogatót vonz évente. Miért is olyan népszerű? Nos, itt szinte minden megtalálható, amire egy nyaraló vágyik. Könnyű eljutni ide, kedvezők az időjárásviszonyok, vonzóak a strandok és a környező hegyek, a nyüzsgő éjszakai élet, és az ízletes helyi fogások várják a látogatókat, valamint kulturális és történelmi helyszínek sokasága jellemzi. Ez a városnézők számára egy kis „csodaországként” ismert, és otthont ad sok ismert műemléknek. Talán, a változatos kifejezéssel lehetne Barcelonát leginkább illetni, hiszen a város mindenki számára tartogat valamit: családoknak, pároknak és egyedülállóknak is egyaránt. Az alábbi turisztikai látványosságokat semmi esetre sem érdemes kihagyni, ha úgy döntenek, hogy meglátogatják ezt a katalán fővárost:

 

 

Parc Güell

Antoni Gaudí sok jelentős alkotásával együtt - ideértve La Casa Batllo és La Pedrera épületét -, ez a park vált Barcelona egyik leghíresebb és minden bizonnyal az egyik meghatározóbb jelképévé. A terület eredetileg egy lakóingatlan fejlesztés lett volna, amely fejlesztés tervezési munkálatainak nagy része, és a tájkép dizájn Gaudí tervei alapján készült. A tervekből csak két ház épült fel, majd később a terület eladták és Barcelona város tulajdonába került, ezt követően parkká alakították. Itt található a híres Salamander szobor, valamint egyéb épületek és építmények is, amelyeket Gaudí tervezett. A parkból lenyűgöző kilátás nyílik a városra, amely egy igazán varázslatos élmény.

Barceloneta

Barcelonán kívül hét különböző strand található, amely több mint 4,5 km hosszan nyúlik el a tengerparton, Barceloneta azonban felülmúlja mindegyiket. Ez az egyik legnépszerűbb tengerpart és a legközelebb található a városközponthoz is. Az 1100 méter homokos tengerpart mellett egy sétány fut, amely népszerű a kocogók és a kerékpárosok körében. Nem meglepő tehát, hogy nagyon zsúfolt ez a hely, különösen a nyári hónapokban, amikor a strandon kinyitnak a bárok és a tengerpart megtelik a helyiekkel és a turistákkal.

Casa Mila

A Casa Mila (La Pedrera) 1906 és 1910 között épült, ez volt az utolsó civil munkája, Antoni Gaudí, katalán építésznek. A színes épület az egyike a művész legfurcsább és legigézőbb építészeti alkotásainak, hiszen az épület külső megjelenésében egyetlen egyenes falszakasz sem látható. A belső terek és a hihetetlen tetőterasz is megtekinthető. A Casa Mila is otthonául szolgál - a Sagrada Familia and Casa Batllo épületekkel együtt - Gaudí alkotásait bemutató kiállításnak.

La Rambla

Ez talán a város leghíresebb utcája és olyan, mint egy nyüzsgő méhkas. Gyakran nevezik a helyet Las Ramblas-nak, mivel ez egymástól különböző utcák sorozata, amely utcák mindegyikének jellegzetes hangulata van. A Plaza Catalunya tértől a kikötő és a strand irányába elindulva, a látogatók találkozhatnak utcai előadóművészekkel, bárok és éttermek sokaságát próbálhatják ki, valamint elidőzhetnek a mesés Boquería Market piacán, amely igazán szemet gyönyörködtető látvány.

Sagrada Familia

A La Sagrada Familia a legnépszerűbb látnivaló Barcelonában, közel 2,8 millió látogatót vonz évente. Ez egy nagy és komplex bazilika, amelyet Antoni Gaudí tervezett. Az építése 1882-ben kezdődött, és a mai napig tart, és várhatóan a következő 30 éven belül fejeződik be. A látogatók számára lenyűgözőek az itt található építészeti elemek és azok a vallási szimbólumok, amelyek a templom egész terét kitöltik. A La Sagrada Familia templom a dicsőséges külső és belső terei miatt egyedülálló élményt nyújt a turisták számára.