Január talán az év legnyomasztóbb hónapja, a Karácsony és az Újév izgalmas és eseménydús napjai után a hideg idő, a sötétség és a csendesebb időszak veszi át a hatalmát felettünk. Ilyenkor a lehető legjobb döntés, ha egy kicsit kimozdulunk otthonról, és keresünk valami vidámabb és melegebb helyet...

Tropitel Sahl Hasheesh

Tropitel Sahl Hasheesh  5*

Egyiptom, Vörös-tenger, Hurghada
Indulások: 2024.03.20-tól
Időpontok: 1664 db
Ellátás: all inclusive
Besorolás: 5*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

A 543 szobával rendelkező szálloda kb. 25 km-re található Hurghada repülőterétől, és kb. 30 km-re Hurgahada városától, a Sahl Hashees öbölben, közvetlenül a homokos-korallos tengerparton. A parthoz közel korallzátonyok találhatók, ezért fürdőcipő viselését javasoljuk.A szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (olasz, mexikói, indiai – előzetes foglalás szükséges), bárok (lobby bár, medence bár és tengerparti bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék (télen fűtött), csúszdák, jakuzzi, gyerekmedence. A medencénél és a tengerparton a napernyők, napágyak térítésmentesen állnak rendelkezésére. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. A lobbyban wireless internetezési lehetőség limitált sebességgel térítésmentesen. Térítés ellenében szobaszerviz, wellness szolgáltatások, fodrászat, vízipipa, orvosi ellátás, mosoda, üzletek.

A jó minőségű szállodát nyugodt pihenésre vágyó Utasaink figyelmébe ajánljuk.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.
 

417 452 Ft/fő-től +
Titanic Palace & Aqua Park

Titanic Palace & Aqua Park  5*

Egyiptom, Vörös-tenger, Hurghada
Indulások: 2024.03.20-tól
Időpontok: 1716 db
Ellátás: all inclusive
Besorolás: 5*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

 Az 593 szobával rendelkező szálloda kb. 10 km-re található Hurghada repülőterétől, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton. Felhívjuk Utasaink figyelmét azonban, hogy a szálloda nagy területen helyezkedik el, ezért a strandhoz való lejutás hosszabb időt is igénybevehet.
A szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (Japán, mexikói, mongol, olasz, egyiptomi konyha) bárok és diszkó várják a vendégeket. 2 kültéri főmedence, 1  gyermekmedence, 8 felnőtt csúszda, és 8 gyermek csúszda biztosítja a kikapcsolódást. A napozóágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A WIFI használata a lobbiban és a szobákban ingyenes. A szórakozásról animációs és sportprogramok, alkalmanként élőzenés műsorok gondoskodnak. Térítés ellenében mosoda, üzletek, szobaszerviz, masszázs, búvárkodás, orvosi ellátás bővítik a szolgáltatások körét. Az a'la carte éttermekben vaó étkezéshez előfoglalás szükséges a szálloda Guest Relation részlegén.

A szállodában a medence-kapcsolatos szobatípusban 16 éven aluliak nem tartózkodhatnak.

A szálloda vendégei használhatják a testvérszálloda Titanic Beach szolgáltatásait.

A magas minőségű szállodát széleskörű szolgáltatásai miatt családoknak és fiataloknak egyaránt ajánljuk.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

390 834 Ft/fő-től +

Január talán az év legnyomasztóbb hónapja, a Karácsony és az Újév izgalmas és eseménydús napjai után a hideg idő, a sötétség és a csendesebb időszak veszi át a hatalmát felettünk. Ilyenkor a lehető legjobb döntés, ha egy kicsit kimozdulunk otthonról, és keresünk valami vidámabb és melegebb helyet a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. De hol van meleg Januárban?- tehetjük fel a kérdést magunknak. Nos, vessünk egy pillantást néhány kitűnő úti célra, melyek az év talán leghidegebb hónapjában is kellemesen meleg időjárásukkal csalogatnak bennünket.

 

 

Mexikó

A tökéletes karibi hangulat, történelemmel és a kultúrával vegyítve igazán hívogatóvá teszi Mexikót ( Mexikó legszebb látnivaló). Átlagosan 27°C-os hőmérséklettel büszkélkedhet, ezáltal ideális választás azok számára, akik pihenésre, feltöltődésre, és lenyűgöző strandokra vágynak. Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek az ország felfedezését javasoljuk, hiszen történelme rendkívül gazdag. Mindenképpen érdemes felkeresnünk néhányat a hihetetlen ősi Maja romok közül, mint például a Chichen Itza.
Kedvenc útjaink Mexikóba: itt.

Vörös-tenger

A Vörös-tenger ( Eilat látnivalói) üdülőhelyei közül Sharm El Sheikh és Hurghada biztosan nem fog csalódást okozni senkinek, hiszen egész évben napsütés és átlagosan 22°C vár bennünket. A tenger egész télen kellemesen meleg, ideális a búvárkodni vágyóknak hőmérséklete, és színes korallzátonyai miatt egyaránt. Ha kalandosabb pihenésre vágyunk érdemes felfedezni a Gízai piramisokat ( Egyiptom legszebb látnivalói), a sivatagot és a homokdűnéket.

Zöld-foki Köztársaság

A Karibi térségben található Zöld-fok nagyszerű téli úti cél. A hőmérséklet rendkívül kellemes, átlagosan 24°C, melyhez szikrázó napsütés párosul. A széláramlatoknak köszönhetően számos vízi sport kipróbálására van lehetőségünk. Teknős- és bálna leseken vehetünk részt, vagy feltöltődhetünk az aranyszínű homokos strandon.

Kuba

A tökéletes helyszín, Kuba ( Kuba legszebb látnivalói) karibi szigete, ha kikapcsolódásra és kellemes időre vágyunk, hiszen átlaghőmérséklete eléri a 27°C-ot. Lenyűgöző kultúrája és bája van a szigetnek, különösen a történelmi városokban, mint például Holguín, Santiago de Cuba vagy Havanna. Varadero pedig egy hihetetlenül szép félsziget, melynek strandja világhírű, barlangjai és sziklái pedig vonzzák a kalandvágyó és kíváncsi turistákat.
Kedvenc útjaink Kubába: itt.

Dominikai Köztársaság

Ha színes, karibi nyaralásra vágyunk, autentikus latin hangulattal, akkor vegyük az irányt a Dominikai Köztársaság felé, hogy megtapasztaljuk a „paradicsom” valódi ízét. Az ország egyedülállóan magas, körülbelül 29°C átlaghőmérséklettel büszkélkedhet, tájai pedig káprázatosan szépek. Sütkérezzünk a napon akár a két népszerű üdülőhely Puerto Plata vagy Punta Cana partjain, vagy kalandozzunk az országban, napunk méltó befejezését, a horizont mögött eltűnő nap csodálatos fénysugarai adják meg.
Kedvenc útjaink Dominikára: itt.