Marcin Kesek döbbenetesen szép fényképeket készít az egyik kedvenc hegységünkről, a Tátráról. A 27 éves fotós Gronkowban egy dél-lengyelországi kis faluban él, ahonnan könnyen elérhetőek a Tátra bércei és ormai...

Marcin Kesek döbbenetesen szép fényképeket készít az egyik kedvenc hegységünkről, a Tátráról. A 27 éves fotós Gronkowban egy dél-lengyelországi kis faluban él, ahonnan könnyen elérhetőek a Tátra bércei és ormai. A különleges fényviszonyoknál készített felvételek remek tájfotós szemre vallanak.


Marcin lényegében csak ezeket a pillanatokat keresi, hiszen a táj különlegességét igazán csak a fények emelhetik ki, így gyakran találkozhatunk Marcinnal felfedező kirándulásokon a Tátra turistaútjain. Ilyenkor a fotós előre megkomponálja a fényképeket, hogy majd a megfelelő időszakban pl. naplemente idején visszatérjen a már jól ismert helyszínre.


Az időjárás kiszámíthatatlansága csak a fényképek előnyére szolgál, bár Marcin az évek alatt számtalanszor elázott, megfázott vagy éppen leégett a fényképezőgép állvány mögött, de a természet iránti szeretete és a Tátra iránti rajongása szemmel látható! Ezúton is köszönjük neki a nagyszerű fényképeket!