Skandinávia Velencéje - Stockholm

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 3 nap / 2 éj

 

 

199 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
3 nap / 2 éjszaka
3 nap / 2 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 3*
Besorolás: A kategória
Szállás: Egyéb
Utazás: menetrendszerinti járattal

·  Hagyományörző óváros, többszáz éves utcákkal
·  Két különleges múzeum megtekintése
·  Észak-Európa leglátványosabb piaca

·  Hagyományörző óváros, többszáz éves utcákkal
·  Két különleges múzeum megtekintése
·  Észak-Európa leglátványosabb piaca

Program:

1. NAP: BUDAPEST – STOCKHOLM

Várhatóan a délelőtti órákban utazás Stockholmba repülővel. Transzfer a városba. Stockholmot gyalog a legcélszerűbb beba­rangolni, hiszen a legfontosabb látnivalók viszonylag közel vannak egymáshoz. Első programunk a Városháza megtekin­tése a Malaren-tó partján. Ebben az épületben tartják a Nobel-díj átadás utáni fogadásokat is. Kiváló fotókat lehet készíteni innen az Óvárosról és több szigetről is. Stockholmban java­solt egy hajókirándulás a szigetek között. A kb. 1 órás hajózás során más perspektívából látjuk a várost. Gyalogos városnézé­sünk folytatásaként további látnivalók a modern városrészben a Sergel Torget üvegobeliszkje, a Hötorget nagy piaci forgataga a mindig kiabáló árusokkal, a Konserthuset épülete, itt adják át minden évben a Nobel-díjakat. A program befejezése után szabadprogram, mely során lehet vásárolni, nézelődni. Este vacsorázási lehetőség a városban.

2. NAP: STOCKHOLM – VÁROSNÉZÉS

Egésznapos idegenvezetéses közös séta a városban. Gamla Stan (Óváros), a sok sziget egyike, Stockholm legkorábbi településré­szeként Európa egyik legnagyobb és legjobb állapotban megőr­zött történelmi belvárosa. A középkori észak-német építészetet tükröző Gamla Stan és a hozzá kapcsolódó Riddarholmen-sziget olyan, akár egy élő, szabadtéri múzeum, melyben egymást érik a látnivalók, az éttermek, a kávézók, bárok, és üzletek. Szintén itt található a királyi palota épülete, mely Európa egyik legna­gyobb palotája (több mint 600 szobával) ez a svéd király hiva­talos rezidenciája. Itt van délben a díszes őrségváltás. Ennek megtekintését követően a palota szobáit is felkereshetik azok, akik így döntenek. A palota közelében található katedrális több évszázadon keresztül a koronázási ünnepségek helyszíne is volt. Az Óvárosi-szigeten megnézzük még a Parlament épületét és a minisztériumoknak helyt adó hatalmas épületegyüttest is és a belváros színes palotáit. A Vasterlanggatan utcában vásárol­hatunk ajándék- és emléktárgyakat. Innen átsétálunk a Lovagok szigetére, ahol a királyi család temetkezési helyéül szolgáló templomot is megtekinthetjük. Ezt követően szabadprogram.

3. NAP: STOCKHOLM – BUDAPEST

Reggeli után ezt a napot a múzeumok látogatásának szentel­jük. A Wasa Múzeum Svédország leglátogatottabb kiállítása. Egy 1628-ban, az első útján, elsüllyedt vitorlás hadihajót 1961- ben emelték ki a hullámsírból. Csaknem 50 év kellett ahhoz, hogy a hajót olyan állapotba hozzák, amilyen eredetileg volt. Ezt követően átsétálunk a közelben található Skanzenhez. Stockholmban 1891-ben alakították ki a világ első Skanzenjét. Nagy területen sok látványosságot nyújt a múzeum. Délután szabadprogram. A kora esti órákban hazarepülünk Budapestre.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2023.06.05 - 3 nap / 2 éj
199 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak