El Camino zarándokút Galíciában

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 9 nap / 8 éj

 

 

349 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
9 nap / 8 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Besorolás: 3*
Besorolás: A kategória
Szállás: Egyéb
Utazás: menetrendszerinti járattal

·  Immár 7. éve csoportos zarándoklat 115 km-en
·  Mindenki a saját tempójában haladhat „Az Úton”
·  Fakultatív kirándulás a 0 km kőhöz Finisterrába

Ha egyszer elindul az ember a Caminón, utána a szíve egy része mindig Az Úton lesz. Olyan életre szóló élmény ez, melyet soha nem tudunk és nem is akarunk majd elfelejteni.
Prónay Bence – Caminót többször megjárt túravezető


Szakértői blogunkat az úthoz itt találja!

·  Immár 7. éve csoportos zarándoklat 115 km-en
·  Mindenki a saját tempójában haladhat „Az Úton”
·  Fakultatív kirándulás a 0 km kőhöz Finisterrába

Ha egyszer elindul az ember a Caminón, utána a szíve egy része mindig Az Úton lesz. Olyan életre szóló élmény ez, melyet soha nem tudunk és nem is akarunk majd elfelejteni.
Prónay Bence – Caminót többször megjárt túravezető


Szakértői blogunkat az úthoz itt találja!

Program:

1 – 2. NAP: BUDAPEST – MADRID – SARRIA

Menetrend szerint repülés Madridba. A repülőtérről tömegközlekedéssel jutunk el központi hostel szálláshelyünkre, majd este, és másnap délelőtt belvárosi séta. 2. nap délután vonattal Sarriába utazunk, ahonnan másnap megkezdjük zarándoktúránkat. Gyalogtúránk során alberguekben fogunk lakni, melyekben 8-40 fős hálótermek és emeletes ágyak vannak, közös fürdőszobával (női, férfi külön) és közösségi térrel. A szállásokon wifi, mosó- és szárítógép is van.

3 – 6. NAP: SARRIA – PORTOMARÍN – PALAS DE REI – RIBADISO – PEDROUZO (NAPI 22-26 KM GYALOGLÁS, 200-450 M SZINTKÜLÖNBSÉG)

Első túrázós napunkon bepakoljuk és felvesszük túrahátizsákjainkat, majd a túravezető hasznos tanácsokkal látja el a csoportot. Napközben mindenki a saját tempójában haladhat, nem együtt közlekedik a csapat. Mindenki a saját Caminóját élheti meg! A délutáni órákra érkezik meg jellemzően mindenki Portomarínba. Elfoglaljuk ágyunkat, fürdés, majd egy kis pihenés. Este a környék éttermeiben lehet vacsorázni, majd sétálni az árkádos, középkori kis faluban. Következő két napon árnyékot adó fák és páfrányok szegélyezik utunkat Palas de Rei-től Melidéig, ahol kipróbálhatjuk Galícia nemzeti ételét, a polipot. Cédrusok árnyékában érjük el Ribadiso parányi települését. Másnap zöldellő mezők és árnyas fák mentén haladunk a „Santiago előszobájának” is nevezett Pedrouzoba.

7. NAP: PEDROUZO – SANTIAGO DE COMPOSTELA (20 KM, 120 M SZINTKÜLÖNBSÉG)

Reggel kezdjük meg az utolsó 20 km-t. A santiagói alberguenkbe érve lepakolunk, felfrissítjük magunkat, majd besétálunk a Katedrálishoz. Leírhatatlan érzés ide megérkezni! Koraeste részt veszünk a kizárólag a zarándokok számára celebrált misén. A mise után megkapjuk a dokumentumunkat, mely igazolja, hogy lesétáltuk az El Camino utolsó 115 km-ét.

8. NAP: SANTIAGO – FINISTERRA – MUXÍA – ÉZARO

Mai autóbuszos fakultatív kirándulásunk célpontja Finisterra, ahol a Camino nulla kilométerköve is található. A félsziget végén állva, a lábaink előtt a végtelen óceán látványa. Ebédelési lehetőség Finisterrében, majd Ézaró vízesése és Muxía grandiózus óceánparti sziklái következnek. Késő délután térünk vissza Santiagóba.

9. NAP: SANTIAGO – MADRID – BUDAPEST

Korán reggel repülés Madridba, lepakoljuk csomagunkat, és metróval utazunk a központba. Andalgunk a mesés Retiro parkban, bemegyünk a Királyi Palotába és aki szeretné a világhírű Prado múzeum gyűjteményét is megnézheti. Az esti budapesti járattal térünk haza.


A 9 napos túra során, beleértve a közel 120 km-es gyaloglást Santiagóig, mindenkinek magának kell vinnie a hátizsákját, így a megfelelő fizikai állapot szükséges.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2023.09.30 - 9 nap / 8 éj
349 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak