Kanári-szigetek

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 10 nap / 9 éj

 

 

284 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
10 nap / 9 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: leírás szerinti ellátás
Besorolás: A kategória
Besorolás: Butikhotel
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

Nyaralás kirándulásokkal

Nyaralás kirándulásokkal

Leírás:

Tervezett program:

 

1. nap: Budapest – Tenerife

Elrepülés Budapestről Tenerifére. Transzfer a szállodába. Szállás Puerto de la Cruzban. 

2-7. nap: Puerto de La Cruz

Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés a tengerparton vagy fakultatív programlehetőségek (a helyszínen foglalható és fizetendő programok). Szállás az előző napi szálláshelyen.

8.nap: Tenerife – Budapest

Reggeli, majd menetrendtől függően délelőtt szabad program, majd transzfer és elrepülés Budapestre. Érkezés Budapestre menetrend szerinti járattal.

 

Fakultatív programlehetőségek:

Puerto de la Cruz - Candelaria

Reggeli, majd szabad program, fürdés pihenés vagy fakultatív programlehetőség: utazás Puerto de la Cruzba, ahol a Loro Park kerül megtekintésre, ahol csodálatos környezetben több mint 300 papagájt, a ritkaságnak számító fehér tigrist, gyilkos bálnát, hüllőket és sok-sok szebbnél szebb növényt láthatunk. Majd a régi fővárost La Lagunát elhagyva a sziget-csoport  legfontosabb zarándokhelyére Candelariába megyünk. Meglátogatjuk a Kanári-szigetek védőszentjének, a Candelaria Szűznek épített bazilikát, amely rendkívüli helyet foglal el a helybeli emberek szívében, hiszen a szigetcsoport legfontosabb zarándok helye. A Bazilika megtekintése után a spanyol hódítás előtti időket idéző őslakó uralkodók "guanche mencey"-ek méltóságteljes, tiszteletet parancsoló szobraival fényképezkedhetünk a végtelennek tűnő, mélykék Atlanti-óceánnal a háttérben. Utána egy bálnanéző hajózáson veszünk részt. A hajókirándulások során nemcsak bálnákkal hanem delfinekkel, és egyéb tengeri állatokkal is találkozhatunk. A kirándulás alatt természetes élőhelyükön csodálhatják meg a pilóta bálnákat (trópusi Calderon), a gömbölyű fejű és palack orrú delfineket. Az állatok nem félnek a hajóktól és az emberektől, mert évtizedek óta a Kanári-szigetek vizein védettek. Nagyszerű fotók, videók készíthetőek az állatokról, a szigetről, miközben az állatok követi a hajót. Érkezés előtt a mai kirándulásunk utolsó állomásaként a lélegzetelállító Los Gigantes sziklaegyüttesnél a kilátóból lenyűgöző felvételeket készíthetünk. (A program ára kb. 110 EUR/fő, a helyszínen fizetendő). Szállás Puerto de la Cruzban.

 

Tenerife – La Gomera

Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos kirándulás La Gomera szigetére. Transzfer a kikötőbe, és áthajózás a Tenerifétől nyugatra található szigetre (kb. 1,5 óra). Érkezés a sziget fővárosába San Sebastianba, majd utazás a Garajonay Nemzeti Parkba, amely az UNESCO Világörökség részét képezi, és amely a sziget mintegy 10 százalékát teszi ki. A délután folyamán megismerkedhetünk a sziget különleges „fütyülő” beszédével, valamint La Gomera történelmével. Délután visszautazás Puerto de la Cruzba. (A program ára kb. 140 EUR/fő, a helyszínen fizetendő). Szállás Puerto de la Cruzban.

 

Masca – Garachio

Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés vagy fakultatív programlehetőség: indulás a sziget északi felére. Útközben megtekintünk egy jellegzetes tenerifei hegyi falut, Mascát, amely mindössze néhány házból áll egy nagyon szűk főutcával. Ezután tovább utazunk Buenevista felé, érintve Garachicot. Délután meglátogatjuk Icod de los Vinos városát, ahol megnézzük a San Marcos templomot, valamint a különleges sárkányfát. Visszautazás Puerto de la Cruzba. (A program ára kb. 35 EUR/fő, a helyszínen fizetendő). Szállás Puerto de la Cruzban.

 

Tenerife – Gran Canaria

Reggeli, szabad program, fürdés, pihenés vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos kirándulás Gran Canaria szigetére, a „kis kontinensre”. Transzfer a kikötőbe, áthajózás Gran Canariára. Első megállónk Arucas városánál lesz, ahol megtekintjük a gyönyörű neogótikus templomot, majd folytatjuk utunkat a Horror Házához, és a Pino Bazilikához. Áthaladunk Vallesco falun, és végül elérjük a Cruz de Tejada tetejét, ahonnan lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhetünk. Fotóstop San Bartolone és Fataga oázisoknál. Tovább utazunk Gran Canaria legismertebb üdülőövezetébe, a Playa del Inglésre, majd megcsodálhatjuk Maspalomas homokdűnéit. Visszautazás Puerto de la Cruzba. (A program ára kb. 55 EUR/fő, a helyszínen fizetendő). Szállás Puerto de la Cruzba.

 

Tenerife – La Palma

Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés vagy fakultatív program lehetőség: egésznapos kirándulás La Palma szigetére. Transzfer és elrepülés Santa Cruz de Palmaba, a sziget fővárosába. La Palma a Kanári-szigetek legnyugatibb tagja, amelyet változatos színvilág jellemez, „La Isla Bonita”-nak vagyis csodálatos Szigetnek is szokták nevezni, amelyet köszönhet az óceánból meredeken kiemelkedő partjának, valamint a két hatalmas beomlott vulkánkráterének. Megtekintjük a Havasok Szentjének szentélyét, majd a Mirador de la Concepción kilátópontról gyönyörködhetünk a környező falvakban. Tovább utazunk a Cumbre Viejához, amely egy jelenleg is aktív vulkán és következő állomás a Mirador de la Cumbrecita kilátópont. Folytatjuk utunkat Fuecalientébe, ahol megtekintjük a San Antonio és Teleguia vulkánokat, és Mazo városán keresztül utazunk a repülőtérre, visszarepülés Tenerife szigetére. (A program ára kb. 150 EUR/fő, a helyszínen fizetendő). Szállás Puerto de la Cruzba.

 

La Laguna – Taganana

Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés vagy fakultatív program lehetőség: utazás La Laguna felé, amely Észak-Tenerife történelmi és kulturális központja. Áthaladunk a Las Mercedes hegyen, útba ejtjük a Mirador del Inglés kilátópontot. Ezután ellátogatunk Tagananába, amely, az egyik legrégebbi halászfalu a szigeten. Ezt követően leereszkedünk az Anaga hegyláncon, majd meglátogatjuk a Las Teresitas tengerpartot. Visszautazás a szállodába. (A program ára kb. 55 EUR/fő, a helyszínen fizetendő).  Szállás Puerto de la Cruzba.

 

 A változtatás jogát fenntartjuk!

Az út során érintett UNESCO Világörökségek:

- Garajonay Nemzeti Park

 

 

Megjegyzések:

Minimum létszám: 20 fő

15-19 fő közötti létszámfelár: 19.000 Ft

 

Kötelező védőoltás nincs. További tájékoztatást a Nemzetközi Oltóközpontban, illetve a www.utazaselott.hu  weboldalon talál.

Váci út, Tel.: (1) 465-3800

Fontos! Az útlevélnek vagy a plasztik személyi igazolványnak a visszaérkezésig érvényesnek kell lennie.

Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, csak más áron és más szolgáltatásokkal.

Szolgáltatások:

A bruttó alapár az alábbiakat tartalmazza:

- repülőjegy illetékkel

- BBP biztosítás

- közlekedés külön busszal

- elhelyezés középkategóriájú (kb. 3*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel

- magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Árak:

A vacsorázás egyénileg történik, ebben a csoportkísérő idegenvezető segítséget nyújt ( vacsoránként kb. 20-25 EUR-al lehet számolni).

 

Borravaló: ajánlott 4 EUR/nap/fő

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2022.05.24 - 10 nap / 9 éj
284 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak