Baszkföldi látványosságok

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

399 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 3*
Besorolás: A kategória
Szállás: Egyéb
Utazás: menetrendszerinti járattal

·  4 éjszaka 1 szálláshelyen Bilbaóban
·  Borkóstoló a híres spanyol borvidéken
·  A világ egyik legszebb tengerpartja San Sebastiannál

Spanyolország gazdaságilag egyik legfejlettebb vidéke ez a terület. Érthető, hogy építészete, művészete is különleges.
Petrovics Erika – A Proko Travel utazási referense

·  4 éjszaka 1 szálláshelyen Bilbaóban
·  Borkóstoló a híres spanyol borvidéken
·  A világ egyik legszebb tengerpartja San Sebastiannál

Spanyolország gazdaságilag egyik legfejlettebb vidéke ez a terület. Érthető, hogy építészete, művészete is különleges.
Petrovics Erika – A Proko Travel utazási referense

Program:

1. NAP: BUDAPEST – BÉCS – SANTANDER – BILBAO

Reggel találkozó Budapesten és transzfer a bécsi repülőtérre. Elutazás Santanderbe. Transzfer a bilbaoi szállásunkra, ezt köve­tően busszal bemegyünk a központba. Bilbao Baszkföld legna­gyobb városa. A város főbb látnivalói: a Szent Nikolas templom, a San Anton híd, a neobarokk színház épülete, a Begona Bazilika és a számos jelentős múzeum mind mind csábító az idelátoga­tók számára. Este fakultatív vacsora.

2. NAP: GERNIKA – SAN SEBASTIAN – LOYOLA– BILBAO

Reggeli után Gernikába utazunk. Elsőként a hétfőnként meg­tartott helyi piacot keressük fel, ahol nagyon sok helyi termé­ket kóstolhatunk és vásárolhatunk. A település híressé vált az 1937-es spanyol polgárháborús légitámadásról. Ez ihlette meg Picassot is, aki Guernica néven festette meg a támadás borzal­mait. A települést elhagyva San Sebastianba utazunk. Elsőként a Monte Igueldonál állunk meg. Csodás kilátás nyílik a városra, amit a fotószünet és rövid séta után nézünk meg. Innen fent­ről látszik a Szél Fésűje acél 3 részes szoboregyüttes is. Leérve a városba, sétálunk a macskaköves Óvárosban, melyet egy tűzvész nagyrészt elpusztított, de eredeti formájában felújították utcáit, tereit és épületeit. Szabadidő során lesz mód kipróbálni a pintxos bárokat, ahol tapasokat és helyi borokat kínálnak. Délután vis­szaindulunk Bilbaoba. Útközben megállunk Loyolaban, Loyolai Szent Ignác szülővárosában, ahol megnézzük a szülőházat. Bilbaoba visszaérve, fakultatív vacsora a hotelben.

3. NAP: BILBAO – GUGGENHEIM

Reggeli tömegközlekedéssel elmegyünk a város külső kikö­tőjében található UNESCO világörökséghez, a Vizcaya-hídhoz. Átsétálunk a hídon, majd a a Guggenheim Múzeumhoz megyünk, ahol egyórás, vezetett látogatást teszünk. Délután szabadprogram a városban, vagy késő délután a Ria-folyón tehetünk egy 1 órás hajókirándulást. Este visszatérés a hotelbe, ahol fakultatív vacsora.

4. NAP: BILBAO – FAK. BORKÓSTOLÓ – LOGRONO – PAMPLONA – BILBAO

A mai napon aki szeretne, maradhat a városban, vagy fakul­tatív kirándulásunkat választva, a leghíresebb spanyol bor­vidékre, a Rioja vidékére utazhat. Látogatást teszünk egy pincészetbe, ahol 3 féle bort kóstolunk, némi harapnivaló kísé­retében. Ezután Logrono városába érkezünk. Sétát teszünk a város főbb látnivalói között, majd tovább utazunk Pamplonába, mely elsősorban a híres-hírhedt bikafuttatásáról nevezetes. Városnézésünk után este érkezünk vissza szállásunkra, ahol fakultatív vacsora. A fakultatív kirándulás ára: 75 €.

5. NAP: CASTRO – SANTANDER – BÉCS – BUDAPEST

Reggel Castroba utazunk. Santa Anna kastélya a tenger felé emelkedő sziklás környezetben található. A XII. században épült, az idők során többször átépítették. Ez az egyik legjobb álla­potban megmaradt kastély Spanyolországban. A Santa María de la Asunción temploma a vár mellett található, XIII. század­ból. Castro után Santanderbe utazunk. A repülőnk indulásáig ismerkedés tengeri kikötővárossal. Emblematikus épülete a Magdalena palota, a hasonló nevet viselő félszigeten áll, amit a király nyári rezidenciaként használt. Kimegyünk a Mirador de Cabo Menor-hoz is. Ezután transzfer a repülőtérre. A bécsi érke­zés után autóbusszal mindenkit Budapestre szállítunk.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2023.10.22 - 5 nap / 4 éj
399 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak