Szilveszter Portugáliában

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 6 nap / 5 éj

 

 

440 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
6 nap / 5 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 4*
Besorolás: A kategória
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

[r]repülővel, menetrend szerinti járattal, egy átszállással

5 éj szállás Lisszabonban 4*-os szállodában 

reggeli, fakultatív szilveszteri gálavacsora

Óévbúcsúztató az Atlanti-óceán partján, a műemlékekben gazdag, modernül lüktető városban, Liszabonban. Kirándulások Közép- Portugália UNESCO Világörökségi városaiba.

 

Szilveszteri program

UNESCO Világörökségi helyszínek

Max. 35 fős csoport

[r]repülővel, menetrend szerinti járattal, egy átszállással

5 éj szállás Lisszabonban 4*-os szállodában 

reggeli, fakultatív szilveszteri gálavacsora

Óévbúcsúztató az Atlanti-óceán partján, a műemlékekben gazdag, modernül lüktető városban, Liszabonban. Kirándulások Közép- Portugália UNESCO Világörökségi városaiba.

 

Szilveszteri program

UNESCO Világörökségi helyszínek

Max. 35 fős csoport

Leiras:

1. nap: Budapest – Lisszabon 

Találkozás a Liszt Ferenc repülőtéren a kora reggeli órákban. Érkezés Lisszabonba Münchenen keresztül a kora délutáni órákban, majd autóbusszal fedezzük fel a gyönyörű, mediterrán metropoliszt, amely 1255 óta Portugália fővárosa. Először a Belém-negyedet érintjük. Itt kívülről megnézzük a híres Belém tornyot (Torre de Belém), a Felfedezések emlékművét (Podrao dos Descobrimentos), majd a Jeromos Kolostort (Monasteiro dos Jeronimos). Aztán átmegyünk az Április 25. hídon, és megállunk a 28 méter magas Krisztus Király szobonál, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a városra. A szobor egy dombon található, 133 méterrel a Tejo folyó fölött. Az emlékmű 110 méter magas, egy 82 méteres talapzaton áll. Érkezés a szállodába a kora esti órákban. (5 éj)

Szállás: Ramada by Wyndham Lisbon 4* 

2. nap: Lisszabon - Tomar - Fátima - Lisszabon 

Reggeli után északra indulunk.  Első megállónk Tomar, amely a Nabao folyó partján terül el. A város Portugália egyik történelmi gyöngyszeme és leglátványosabb helyszíne. Megtekintjük a Convento de Cristoa, Krisztus-rendi lovagok egykori várát és kolostorát, amely Portugália legnagyobb épületegyüttese. A 12. században épült hét belső kerengőjéből hat ma is látogatható. Egy rövid szabadidőt követően (ebédelési lehetőség egyénileg) Fatimába utazunk tovább. Fatima, mely Európa egyik legjelentősebb zarándokhelye, Mária kegyhely. Fatima minden hívőnek és ateistának egyaránt egy érdekes város. A leírás szerint 1917. május 13.-án volt az első jelenés, és október 13-án a nap csoda.  Itt jelent meg a Szűzanya a három pásztor (két lány egy fiú) előtt. Megtekintjük a csodálatos teret, amely nagyobb, mint a római Szent Péter tér, és amelyet évente több mint 7 millió látogató keres fel. A Nosa-Senhora-do-Rosário bazilika megtekintése után visszaindulunk a hotelbe. 

3. nap: Lisszabon - Sintra - Cabo da Roca - Lisszabon

Reggeli után utazás Sintrába. Sintra az elvarázsolt kastélyok városa, ahol mesebeli paloták, buja kertek várják a turistát. Sintra és környéke 1995-óta az UNESCO  kulturális világörökség része. Rövid séta a városban, majd megtekintjük Sintra leghíresebb látnivalóját, a Királyi palotát. Továbbutazás Cabo da Roca-hoz, Európa legnyugatibb pontjához. Miután a magas sziklákról megcsodáltuk a végtelen óceánt, újra lisszaboni szállodánk felé vesszük az irányt, hogy méltóképpen búcsúztassuk az Óévet. 

Este fakultatív gálavacsora a szállodában, korlátlan étel- és italfogyasztással, zenével és tánccal. 

4. nap: Lisszabon

Délelőtt kipihenjük az előző nap „fáradalmait”, majd délután lehetőséget adunk a főváros egyik legérdekesebb helyének felfedezésére: Elmetrózunk a Tejo folyó torkolatánál lévő modern szabadidős parkig, a Nemzetek Parkjáig, ahol a vízparton egy 1 km hosszú kötélpályás telekabin közlekedik a folyó és az ég között. Innen tökéletes rálátásunk nyílik a 17,2 km hosszú Vasco de Gama hídra, mely Európa leghosszabb hídja! 

5. nap: Lisszabon – Batalha - Alcobaca - Óbidos - Lisszabon

Reggeli után utazás Batalhaba. Itt található Portugália legszebb angol gótikus kolostora és temploma, a Győzelmes Szűz Mária templom, amely 1983-óta az Unesco Világörökség része. A templom külön érdekessége a befejezetlen kápolna, melynek legszebb része a 15 méter magas és 7 méter széles kapuzat. Innen Alcobacaba utazunk tovább. Megtekintjük a 12. században Alfonz király által alapított monumentális Santa Maria kolostort, mely 1989 óta része az UNESCO Világörökségének. Utolsó megállónk Óbidos. A középkori falak övezte, bástyákkal, macskaköves szűk utcákkal teli város Portugália egyik leghangulatosabb városa. Egy órás séta a városban, majd visszaindulunk a szállásunkra. 

6. nap: Lisszabon

Reggeli után a csomagokat letesszük a csomagszobában, majd tömegközlekedéssel a belvárosba megyünk. Fellfedezzük az Alfama-negyed zegzugos utcáit, és megcsodáljuk a gyönyörű azulejos fali csempéit, melyek sok ház falát díszítik. Városnézésünket a Rossio téren fejezünk be. A szállodába visszametrózunk, majd transzfer a repülőtérre. Érkezés Budapestre egy átszállással az esti órákban. 

UNESCO Világörökségi helyszínek:
  • Alcobaca – Santa Maria kolostor
  • Batalha - Szűz Mária templom
  • Tomar: Krisztus kolostor
  • Lisszabon – Jeromos-rendiek kolostora és a Belém-torony
  • Sintra – a város és környéke

 A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

Programok:

Fakultatív gálavacsora korlátlan étel- és italfogyasztással, zenével, tánccal: 85 000 Ft / fő

További információk:

Várható menetrend (változhat)

Lufthansa

oda:

Budapest - München   08:20-09:35

München - Lisszabon  11:20-13:35

vissza: 

Lisszabon - Frankfurt 16:10-20:10

Frankfurt - Budapest 21:20-22:50

Biztosítások

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,2%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
Biztosításokra vonatkozóan 2021. december 31-ig megkötött szerződésekre az Aegon Biztosító Zrt. feltételei vonatkoznak, míg 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.

A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

 

További információk 2:

<> 

Ár nem tartalmazza:

az idegenforgalmi adót(helyszínen fizetendő)kb. 12 EUR a belépőketkb. 40 EURaz útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2%EGYÉB KÖLTSÉGEKEgyágyas felár125 000 FtFakultatív szilveszteri gálavacsora85 000 FtBBP utasbiztosítás(EUB Biztosító)Nívó: 590 Ft/fő/napTop: 790 Ft/fő/napTop Extra: 1.090 Ft/fő/nap

Ár tartalmazza:

a repülőjegyet illetékkel, 1 kézipoggyásszal és 1 db max. 23 kg-s feladott poggyásszal (melynek értéke: kb. 145 000 Ft)5 éjszakát Lisszabon belvárosában 4*-os szállodában kétágyas szobábana reggelis ellátástaz autóbusz közlekedést a program szerinta tömegközlekedési jegyeta magyar nyelvű idegenvezetést

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2022.12.29 - 6 nap / 5 éj
440 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak