Transzszibériai Orient-Expressz

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 15 nap / 14 éj

 

 

2 669 950 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
15 nap / 14 éjszaka
15 nap / 14 éjszaka
15 nap / 14 éjszaka
15 nap / 14 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 3*
Utazás: egyénileg

[r]egyénileg repülővel, menetrendszerinti járattal, külön vonattal

Transzszibériai Orient Expresszen és 5*-os szállodákban

teljes panzió

 

Garantált indulás az összes, katalógusban meghirdetett időpontban.

[r]egyénileg repülővel, menetrendszerinti járattal, külön vonattal

Transzszibériai Orient Expresszen és 5*-os szállodákban

teljes panzió

 

Garantált indulás az összes, katalógusban meghirdetett időpontban.

Leiras:

1. nap: Budapest - Moszkva

Érkezés Moszkvába, Oroszország fővárosába. Szállás Moszkvában 5*-os szállodában.

2. nap: Moszkva

Egész napos moszkvai városnézés, amely során felkeressük a Vörös teret, a Kreml területét, sétát teszünk az Arbaton, megnézzük a Krisztus Megmentő székesegyházat, a legszebb metróállomásokat látogatjuk.
Este transzfer a vasútállomásra, a szállás elfoglalása az Orient Expresszen.

3. nap: Kazan

Érkezés a kazanyi pályaudvarra, városnézés a Tatárország fővárosában, amely a Volga partján található. A város egyik legfontosabb látnivalója a Kazanyi Kreml, amely 2000-ben került fel az UNESCO Világörökség listájára. "Tugan Avalim" folklórműsor.
Ebéd egy autentikus tatár étteremben.
Esti órákban indulás Kazanyból. Szállás az Orient Expresszen.

4. nap: Jekatyerinburg

Egész napos program, városnézés. Az I. Péter által 1723-ban alapított várost I. Katalin cárnő tiszteletére nevezték el. Az Októberi forradalmat követően a bolsevikok II. Miklós cárt és családját Jekatyerinburgban tartóztatták le és itt is végezték ki. A városnézés során megtekintjük a "Vér templomot", amely egy tragikus történelmi esemény emlékére épült, az ortodox kolostorokkal, amelyeket az orosz építkezés gyöngyszemeinek tekintnek. Európa és Ázsia határvonalán található emlékmüvet felkeressük.
Szállás az Orient Expresszen.

5. nap: Novoszibirszk

A reggeli órákban vonatunk Novoszibirszkbe érkezik, a szibériai régió fővárosába, Oroszország 3. legnagyobb városába. Novoszibirszk létezése szorosan összefügg a Transzszibériai vasútvonal építésével. Városnéző túra: Vasúti múzeum, Balett és Operaház, ősi utcák, séta a hatalmas Ob folyó partján. Szállás az Orient Expresszen.

6. nap: Vonaton

Egész napot utazással töltjük a vonaton, hatalmas erdőkben, tavakban, tajga végtelen szépségében gyönyörködhetünk. Programok a vonaton. Szállás az Orient Expresszen.

7. nap: Irkutszk

Érkezés Irkutszkba, a legősibb szibériai városok egyikébe, melyet sokszínűsége miatt Szibéria Párizsának is neveztek. Városnézés a történelmi belvárosban, Dekabristák Háza.
Felkeressük a Taltsy Néprajzi Múzeumot, amely festői helyen, az Angara folyó jobb partján található.
Szabadidő a 130-as számú skanzen jellegü városnegyedében („Irkutskaya Sloboda”), ahol a múlt század rekonstruált, stílusos épületeit láthatjuk. Szállás az Orient Expresszen.

8. nap: Bajkál-tó

Érkezés a Bajkál-tóhoz. Hajókirándulás a Bajkál-tavon, kikötés Lisztvjanka falunál, a fából épült templom megtekintése. A világ legmélyebb tava, 636 km hosszú és 25–79 km széles, vize a Föld édesvízkészletének egyötödét teszi ki. A tavat és környező területet egyedi ökoszisztémájára tekintettel 1996-ban felvették a Unesco világörökségei közé. Lisztvjanka városnézés, látogatás a helyi hal és szuvenír piacon. Vacsora piknik formájában a tó partján. Szállás az Orient Expresszen.

9. nap: Ulan-ude

Érkezés a Burját Autonom Köztársaság fővárosába, Ulan-Ude-ba. A burjátok egy külön etnikai csoport, közeli rokonságban a mongolokkal. 2008-ig autonómiájuk volt a ma Irkutszki területbe beolvasztott Uszt-ordinszkiji Burját Autonóm Körzetben, és a ma Bajkálon túli határterülethez tartozó Aginszkojei Burját Autonóm Körzetben. Ezek az autonóm körzetek elveszítették státusukat, s az előbbiben hat, az utóbbiban pedig három járásra osztották fel őket.
Városnézésünk során tipikus szibériai faházakat láthatunk, felkeressük “Ivolginsky Datsan” Oroszország legnagyobb buddhista templomát.
Az este folyamán határátlépés Mongóliába. Szállás az Orient Expresszen.

10. nap: Ulanbátor

Reggeli órákban érkezés Ulanbátorba, Mongólia fővárosába. Transzfer a Terelj Nemzeti Parkba. Látogatás a Chingis Khan-emlékműhöz. Érkezés a jurta táborba, ahol ebédelünk.
Ebéd után kirándulás a teknős sziklához, ahol a környék gyönyörű látványa tárul elénk. Túraút a hegy tetejére, pazar kilátás a Terelj Nemzeti Parkra és a kolostorra. Meglátogatunk egy nomád családot, megismerkedhetünk a mongol nomádok életmódjával és kultúrájával, kipróbálhatjuk a helyi tejtermékekből készült ételeket. Szállás jurtákban.

11. nap: Ulanbátor

Reggeli után transzfer Ulánbátorba. Városnézés során megtekintjük a főteret és a Zaisan emlékmüvet. Ebédre mongol BBQ. Ellátogatunk a Gandan kolostorba és a Nemzeti Történeti Múzeumba. Mongol folklor-show.
Szállás az Orient Expresszen.

12. nap: Erlian

Érkezés a mongol-kínai határra Erlianba. Átszállás a kínai vonatra, utazás tovább Pekingbe. Szállás az Orient Expresszen.

13. nap: Peking

Ebéd után érkezés Pekingbe. Városnézés, Nyári palota megtekintése. Vacsora egy tradícionális pekingi kacsa étteremben. Szállás Pekingben 5* szállodában.

14. nap: Peking

Reggeli után városnézés folytatása, a Kínai Nagyfal megtekintése, Tian"anmen tér, tiltott város. Szállás Pekingben 5* szállodában.

15. nap: Peking, hazautazás

Reggeli után menetrendtől függően transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre.

A program Peking-Moszkva útvonalon fordított sorrendben közlekedik.

Elhelyezés:

1 éj Moszkvában 5*-os szállodában, 9 éj a Transzszibériai Orient Expressz hálófülkéiben, 1 éj a kínai vonaton, 1 éj jurtában Mongóliában, 2 éj Pekingben 5*-os szállodában 

Fizetési és lemondási feltételek:

Jelentkezéskor vissza nem téríthető foglaló fizetendő az alábbiak szerint:
First class és first class plus kupés elhelyezéssel: 1000 EUR/fő 
Business class és VIP kupés elhelyezéssel: 1600 EUR/fő

Teljes összeg befizetése: 60 nappal indulás előtt!

Lemondási feltételek, kötbér:
Utazás előtt 61. napig a foglaló nem jár vissza
60−31 nap között: 50%
30−0 nap között: 100% kötbér fizetendő
No Show: 100% kötbér fizetendő

A repülőjegyeket jegykiállítás után az adott légitársaság feltételei szerint lehet módosítani vagy lemondani.

 

UNESCO Világörökségi helyszínek:
 • A Kreml és a Vörös tér
 • Bajkál-tó (természeti
 • Tiltott Város
 • Ég temploma
 • Nagy Fal

Programok:

A részvétel díj az összes fakultatív programot tartalmazza leírás szerint.

További információk 2:

Ismerje meg Oroszországot

 

Ár nem tartalmazza:

repülőjegyek költsége: kb. 120.000,- Ft/fő + kb. 70.000,- Ft/fő illetékaz orosz, mongol, kínai vízumok költsége: 75.000,- Ft/főEGYÉB KÖLTSÉGEK Egyágyas felár: 1 055 000,-Ft/főborravaló: kb. 210 Euro/fő vagy kb. 260 USD/főBBP biztosítás: AEGON 590,-Ft/főIndulási időpontok Moszkva-Peking útvonalon:  2021. június 20., augusztus 15.Indulási időpontok Peking-Moszkva útvonalon:  2021. június 28, augusztus 23.First class plus, business class és VIP kupék ára és szabad helyek lekérésre!

Ár tartalmazza:

szállás 2 fős first class kupéban és 5* szállodákbanteljes ellátásprogramok a felsoroltak szerinttranszferek a repülőtér és a szálloda között (Moszkva és Peking)angol nyelvű idegenvezetés (angol, spanyol, portugál nyelvü idegenvezetés garantált, többi idegennyelv egyéni lekérésre)  

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2021.06.20 - 15 nap / 14 éj
2 669 950Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

MÓDOSÍTÁS
 • 15.
  Vasárnap
 • 20.
  Vasárnap
 • 23.
  Hétfő
 • 28.
  Hétfő
2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak