Don Matteo nyomában Umbriában

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 6 nap / 5 éj

 

 

158 100 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
6 nap / 5 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 3*
Besorolás: A kategória
Szállás: Hotel
Utazás: autóbusszal

Don Matteo nyomában Umbriában

Don Matteo nyomában Umbriában

Artablazat:

BEUTAZÁSI FELTÉTELEK: ,   Utazás: autóbusszal  Szállás: *** szálloda  Ellátás: reggeli     Félpanzió: 28.000,- Ft/fő  Egyágyas felár: 35.000,- Ft/fő  BBP Biztosítás: 3.420,- Ft/fő  Sztornó biztosítás: 2%
Kötelezően fizetendő audio-guide: 2.700,-Ft/fő   Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
Gubbio / helyi idegenvezető  5 EUR
Gubbio / felvonó a Szt. Ubaldo Bazilikához  6 EUR Perugia / minimetró 3 EUR Spello / Baglioni kápolna  3 EUR Roccaporena / helyi idegenvezető  2 EUR Spoleto / helyi idegenvezető 5 EUR Spoleto / Sant'Eufemia Bazilika 1 EUR
Orvieto / közlekedés 3 EUR Orvieto / Dóm 5 EUR Bolsena / Szt. Krisztina templom 5 EUR   Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!   Utazás: emelt szintű autóbusszal DVD, büfé Indulás: Budapest, Déli pályaudvar, Koronaőr köz   Felszállási lehetőségek: Budapest-Déli pu. Koronaőr köz Találkozó 05:00 Indulás 05:30 Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km  06:10 Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO  06:40 Balatonlelle-Marche  07:00 Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:00    

Az ár nem tartalmazza:

Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Fakultatív programok, Idegenforgalmi adó - helyszínen fizetendő, Belépők, Adó - Vevő

Az ár tartalmazza:

Utazás busszal, Szállás, Idegenvezető

Fekvese:

1.nap: Budapest-Rimini
Elutazás Budapestről. Szálláshely elfoglalása Rimini környékén az esti órákban. 

2.nap: Gubbio-Perugia
Délelőtt Don Matteo városa vár ránk. A régió egyik legősibb városába, a hegyoldalba épült Gubbióba kirándulunk. Városnézésünket Don Matteo templomával, a San Giovanni épületével kezdjük, majd a filmből ismert helyszíneket keressük fel: 'Piazza Grande', 'Palazzo dei Consoli' és a 'Via Piccardi', majd a 'Via Baldassini' következik. A középkori hangulatot idéző utcákon járva megtekintjük a város legfontosabb nevezetességeit. A monumentális Bazilika felkeresése felvonóval történik (jó idő esetén), ahol a város védőszentjének, Szent Ubaldonak legendájával is megismerkedünk. Délután városnézés Perugiában. Felkeressük a Maggiore szökőkutat, mely pazar márványintarzia berakásaival ékesíti a főteret, séta a kereskedő paloták és a Galleria Nazionale mentén, majd továbbutazás a szálláshelyre. Szállás Assisi közelében.

3.nap: Assisi-Spello-Foligno
Umbriai kirándulásunkat a 'Santa Maria degli Angeli' Bazilikában található 'Porziuncola' kápolna megtekintésével folytatjuk. Assisi városában a Bazilika épületében megtekintjük a Szent sírját, majd a Szent Klára templom látogatása következik. Rövid szabadidő, majd folytatjuk utazásunkat Spello elbűvölő kisvárosába. Az Assisi és Foligno között fekvő meseszép kisváros az umbriai reneszánsz egyik jelentős megállója. Megtekintjük a 'Santa Maria Maggiore' templom épületét a híres 'Baglioni' kápolnával, ahol Pinturicchio freskóit csodálhatjuk meg. Utolsó megállónk Foligno, majd visszautazás a szállásra.

4.nap: Montefalco-Cascia-Roccaporena-Spoleto
Vár a szőlőültetvények, olajfaligetek között fekvő Montefalco városa, mely olívaolaj és bor termelése (Sagrantino) miatt is híres. Továbbutazunk Casciaba, ahol a Bazilikában láthatjuk a lehetetlenségek, a reménytelen ügyek védőszentjének, Szent Ritának a sírját is. Délután Roccaporenaban megtekintjük Szent Rita szülőházát is, majd a tartomány egyik legbájosabb városa Spoleto következik. Felkeressük a 'Santa Maria Assunta' Bazilika épületét, majd ismét Don Matteo nyomába szegődünk. Városnézésünkből nem maradhat ki a film szerinti Don Matteo templom, a 'Sant'Eufemia Bazilika' épülete sem, majd következik a  'Piazza Campello', a város legmagasabb pontja, ahonnan a völgyre nyíló panorámában gyönyörködhetünk. Látványos és izgalmas látnivaló lesz a 'Ponte delle Torri' hídja is, ahol Don Matteo is gyakran kerékpározott. Szálláshely elfoglalása Terni közelében.

5.nap: Orvieto-Lago di Bolsena-Cittá delle Pieve
Orvieto városába utazunk. Megtekintjük a 'San Brizio' kápolna falain 'Fra Angelico' és 'Luca Signorelli' freskóit, majd folytatjuk utunkat Bolsena városába. A Szent Krisztina templomban a Csodák kápolnáját keressük fel a "bolsenai csoda" története kapcsán, majd rövid séta a tóparton. Utazás 'Cittá delle Pieve' városába. Itt született Raffaello mestere Perugino is. Rövid séta a terrakotta épületek jellemezte belvárosban, érintve a 'Piazza del Plebiscito' teret és a Katedrálist. Esti érkezés Chianciano Terme városába.

6.nap: Montepulciano-Budapest
Montepulciano városából egy felejthetetlen toszkán képpel veszünk búcsút Itáliától. A panoráma lelátóról egészen a Trasimeno-tóig elláthatunk. Séta a Dóm téren, a kézművesek utcáján, majd rövid szabadidő után megkezdjük utazásunkat Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő éjszakai órákban.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2022.10.03 - 6 nap / 5 éj
158 100Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak