Bortúra a Tokaji hegyek közt és Egerben, a Szépasszonyvölgyben, ételkóstolókkal

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 2 nap / 1 éj

 

 

28 490 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
2 nap / 1 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Bortúra a Tokaji hegyek közt és Egerben, a Szépasszonyvölgyben, ételkóstolásokka

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Ellátás: reggeli
Típus: Klasszikus körutazás

Szállásleírás:Miskolc, középkategóriás szállás

Szállás: Stúdiók vagy Apartmanok

Egyéb szolgáltatások:
Stúdiók vagy Apartmanok

Programleírás:

Tokajhegyalja a történelem előtti időktől fogva lakott terület volt. Már a honfoglaló magyarok érkezésekor is voltak itt szőlőterületek. A Bodrog és a Tisza torkolatánál földvárat emeltek, melynek neve Hímesudvar volt. Ma ezt a települést Tokajként ismerjük.
A világon egyedülálló illat és ízvilág jellemzi e csodálatos borvidéken a királyok borát, a borok királyát. E bor titkát ezek együttes hatásában kell keresnünk. A hosszú, párás, napos ősz kedvez az érett szőlőszemek töppedésének, aszúsodásának.

1. nap:

Találkozás 06:45-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás Budapestről 07:00-kor. Folyamatos utazás Tokajhegyaljára. megállunk Szerencs városában, ahol a Rákóczi vár található. Ismereteink szerint Habsburg Rudolf császár és király a várbirtokot 9160 forintért elzálogosította Rákóczi Zsigmond szendrői várkapitánynak, aki a reneszánsz stílusban átalakíttatta. Tovább indulunk Mádra, ahol egy különleges ebédet fogyaszthatunk el. Majd Tokajba vezet, ahol megismerkedhetünk a várossal, és a híres borok történetével. Este borospince látogatáson veszünk részt, vacsorával egybekötve. Szállás Miskolcon.

2. nap:

Reggeli után indulás Egerbe. Városnézés helyi idegenvezetőnk irányításával. az egri vár felfedezése. Délután ebéd és borkóstoló a Szépasszonyvölgyben. (összehasonlítás Tokaj kontra Eger J) A jó hangulatú látogatás után hazaindulás Budapestre, útközben lehetőség van egy rövid kitérőre a Mátra tövében elhelyezkedő Nagyrédére, ahol alpesi hangulat fogad bennünket és megkóstolhatjuk az ország egyik legkiválóbb kecskesajtját is. A késő délutáni órákban ELINDULUNK Budapest felé, hazaérkezés az esi órákban.

A programváltozás jogát fenntartjuk.    

Minimum létszám: 35 fő

 

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, szállást 2 ágyas elhelyezéssel, reggelivel, a szervezést és a csoportkísérőt, a helyi idegenvezetőt Egerben.
Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, az idegenforgalmi adót, mely 450 Ft/fő (változhat), az útlemondási biztosítást, valamint a regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Belépők:

  • Rákóczi-vár felnőtt 600 Ft/fő, diák, nyugdíjas 400 Ft/fő,
  • Egri vár belépő: felnőtt 2 000 Ft/fő, diák, nyugdíjas 1 000 Ft/fő,
  • vacsora borkóstolóval Tokajban 4 500 Ft/fő,
  • különleges, 3 fogásos ebéd Mádon 3 800 Ft/fő,
  • borkóstoló és ebéd a Szépasszonyvölgyben 4 500 Ft/fő,
  • Nagyréde kecskesajt-kóstoló: 1 000 Ft/fő

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Utazás: autóbusszal. Útközben egy pihenőt tartunk. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.
Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja a választott ülőhelytől függ. Részletek a Súgóban.       

Felszállási lehetőségek:

  • Budapest, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).

Felszerelés:
Fontos a megfelelő öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk a városnézéshez, és a fürdőruhát, törölközőt se felejtsük otthon!  (természetesen, amikor nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók.)

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
Módosítási díjak:

  • dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges
  • névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2021.07.03 - 2 nap / 1 éj
28 490Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak