Dél-Dunántúli élmények

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 2 nap / 1 éj

 

 

29 490 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
2 nap / 1 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Kecskemét a szecesszió jegyében, Szeged a Nyári játékok városa, és Makó, ahol még a gyógyfürdő is a hagymát idézi…

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Ellátás: reggeli
Típus: Klasszikus körutazás

Szállásleírás:

Utazás: autóbusszal. Útközben egy pihenőt tartunk. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.


Makó, autóbusszal

Szállás: Szállás nélkül

Egyéb szolgáltatások:
Szállás nélkül

Programleírás:

1. nap:

Találkozás 07:45-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás Budapestről 08:00-kor. Utazás Kecskemétre. Az Alföld minden szépségét és értékét magában rejtő Kecskemétet a kecskeméti barackpálinka, a színes kerámia díszekkel ékes szecessziós épületek és a "Kodály-módszer" teszik ismertté. "Hírős város"-ként is szokás emlegetni Bács-Kiskun megye székhelyét Petőfi nyomán. Városnézéssel kezdünk, ahol idegenvezetőnk elmeséli a város történetét, bemutatja a város legszebb épületeit. Legismertebb a Cifrapalota épülete 1983 óta szolgál múzeumi célokat. Állandó kiállításon mutatják be a képzőművészeti gyűjtemény legjelentősebb darabjait, és a Duna-Tisza köze legszebb avar kori leleteit, köztük a kunbábonyi fejedelmi sír kincseit. A Cifrapalota reprezentatív belső terei, különösen a Pávás terem lehetőséget nyújt konferenciák, előadások, tanácskozások megtartására. Ezután kipihenjük a városnézés fáradalmait, amiben pálinka-kóstolás segít nekünk.
Innen Szegedre, a „hírös” városba vezet utunk, mely sok látnivalót kínál látogatói számára. Érkezés után városnézésen ismerkedhetünk ezekkel a nevezetességekkel, így pl. a Hősök kapuja, a Sóhajok hídja, az új zsinagóga, a szecessziós Deutsch Palota, Reök Palota, nem utolsó sorban a Fogadalmi Templom és a Dóm tér, amely a mindenki által ismert Szegedi Szabadtéri Játékok helyszíne is. Este vacsora egy halászcsárdában. Innen indulunk Hódmezővásárhelyre, a szállodába.

2. nap: Makó

Reggeli után felkeressük Makót, ahol a Maros-parti erdőben található lombkorona sétány lesz az első programunk, mely újszerű élményt jelenthet, érdekes a fák koronáinak világát testközelből is megismerni.  Minél feljebb jutunk a lombkorona felső szintjei felé, annál inkább megváltozik körülöttünk a világ. A lombkorona sétányon találkozhatunk még e mellett függőhíddal, megpihenhetünk a Hagymaterasz árnyas részein, felmehetünk a kilátótoronyba pazar panorámáért, vagy éppen kipróbálhatjuk a lejutás leggyorsabb módját, a vállalkozó kedvűeknek készült csőcsúszdát. Reméljük, mindenki örömét leli a látottakban, s minden idelátogató számára kellemes emlék marad.

A látogatás után két lehetőség közül választhatunk: (Kérjük, hogy a programválasztást foglaláskor jelezzék!)


Ellátogatunk a Hagymatikum termálfürdőbe, mely kellemes kikapcsolódást ígér. A Hagymatikum, a makóiak szerint a fürdők fürdője egy élmény-, gyógy- és wellness-részlegekkel is rendelkező fürdőkomplexum a belváros szívében, Makó legjelentősebb turisztikai vonzereje. Az először 1956-ban felszínre hozott termálvízre öt évvel később épült első ízben kiszolgáló épület. Ma azonban az egyedülálló organikus épületegyüttes fokozza az élményt. A 2012 januárjában átadott impozáns épületet Makovecz Imre a kortárs magyar építészet legismertebb alakja tervezte. Formáját a kisváros hungarikumnak számító vöröshagyma ihlette.
18 különböző medencével, 7 fajta száraz és 1 infra szaunával, 1 gőzkabinnal, wellness és szépségszolgáltatásokkal az ország és Európa egyik legkülönlegesebb élmény-, gyógy- és wellness szolgáltatásokat nyújtó fürdőkomplexuma. Beltéri medencéi között barlang medence, kaland medence, relax medence, különböző gyermek medencék, valamint úszásra is alkalmas hőfokú tanmedence áll rendelkezésre.

VAGY

Felkeressük a Maros Kalandparkot. Akik ezt a lehetőséget választják, érdekes kalandokban lesz részük. Próbára tehetjük ügyességünket, kitartásunkat a 26 akadályból álló felnőtt kalandpályán, vagy élvezd a szabadesés (inga) érzését 15 méteres magasságban. Még különlegesebb élményre vágysz? Kíváncsi vagy, milyen érzés átsiklani vagy átbiciklizni a Maros folyó felett? Fantasztikus élmény a levegőben, nem mindennapi látvány a víz felett.
A pályák összesen kb. 2-2,5 óra alatt teljesíthetők.
A parkban minden résztvevő ilyen védőfelszerelést valamint rövid “kiképzés” kap indulás előtt. Indulás előtt és érkezéskor képzett munkatársaink lesznek segítségre. Az első lépés minden esetben a gyakorlópálya, ahol mindenki elsajátítja az alapokat.
Ajánlott ruházat: Zárt cipő és kényelmes, sportos viselet, amely nem akadályoz a mászásban! Magasság: Minimum 140 cm Gyermekek a gyerek pályát 3 éves kortól és 140 cm magasságig használhatják.
A parkban lehetőség van ebéd elfogyasztására.
A kalandok után lehetőség van a termálfürdőt is meglátogatni.
A kikapcsolódás után 17 órakor indulunk vissza Budapestre.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

 

Minimum létszám: 35 fő

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, 1 éjszakai szállást szállodában, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel, Szegeden vacsorát egy Halászcsárdában, a szervezést és a csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az étkezést, az idegenforgalmi adót, mely 450 Ft (változhat) és az útlemondási biztosítást.

Belépők:

 • Cifrapalota: 1 200 Ft/fő, nyugdíjas, diák: 600 Ft/fő
 • Hagymatikum: 3 100 Ft/fő, nyugdíjas, diák: 2 300 Ft/fő,
 • Maros Kalandpark:
  • Canopy + inga 3 300 Ft/fő,
  • Canopy + inga + Alpesi csúszó pálya 3 800 Ft/fő,
  • Canopy + inga + Alpesi csúszó pálya + magaslati kerékpár 4 400 Ft/fő

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Utazás: autóbusszal. Útközben egy pihenőt tartunk. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.
Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja a választott ülőhelytől függ. Részletek a Súgóban.       

Felszállási lehetőségek:

 • Budapest, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).

Felszerelés:

Fontos a megfelelő öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk a városnézéshez, és a fürdőruhát, törölközőt se felejtsük otthon!  (természetesen, amikor nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók.)

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Módosítási díjak:

 • dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges
 • névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2021.08.14 - 2 nap / 1 éj
29 490Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak