Észak-Dunántúl gyöngyszemei

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Magyarország

Győr-Lébény-Kőszeg-Nagycenk-Sopron-Pannonhalma borkóstolós vacsorával és sok különlegességgel

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Klasszikus körutazás

Szállásleírás:Kőszeg, középkategóriájú szállás

Szállás: Stúdiók vagy Apartmanok

Egyéb szolgáltatások:
Stúdiók vagy Apartmanok

Programleírás:

1. nap:

Találkozó Budapesten a Népligetben, a Hell Miksa sétányon, az Elnök utcával szemben 05:45-kot, indulás 06:00 órakor.
Kirándulásunk első állomása Győr. Csoportkísérőnk segítségével megismerkedünk a város legfőbb nevezetességeivel és érdekességeivel. Fakultatív ebéd. Ezt követően rövid pihenőt tartunk Abdán, ahol Radnóti Miklósra emlékezünk. A program folytatásaként a magyar román egyik legkiemelkedőbb alkotásával, a Lébényi Templommal ismerkedünk. A délutáni órákban érkezünk meg Kőszegre. Szakképzett borász-idegenvezetőnk nemcsak a város gazdag történelmével, de a szőlő és borkultúra fennmaradt emlékeivel is megismerteti utasainkat. A városnézést követően borkóstoló és vacsora következik a Tóth Pincészet több, mint negyed évszázados hagyományokkal rendelkező családi borászatában. 5 féle borból kapunk kóstolót, a vacsora pedig vörösboros marhapörkölt lesz galuskával és káposztasalátával. Este még sétálhatunk Kőszeg történelmi belvárosában. Szállás Kőszegen.

2. nap

Reggeli után a Széchenyi család nyomába eredünk, hiszen első állomásunk a pompás Nagycenki Kastély lesz, amit felújítás miatt kívülről, de a Széchenyi Mauzóleumot vezetett túra keretén belül tekinthetjük meg. Délután utunk Sopronba vezet, ahol kisvonattal fedezzük fel a város leghíresebb látnivalóit. A program során gyaloglás nélkül kényelmes tempóban ismerhetik meg a nevezetességeket, miközben az élményjárművek panorámás nyitott kocsijaiból zavartalanul nézelődhetnek, fotózhatnak és videózhatnak. Fakultatív ebéd. A programsorozatot a Pannonhalmi Bencés Főapátság épületénél zárjuk, ahol az egyedülálló templombelső megtekintése mellett egy gyógynövénykerti látogatás is vár ránk, csokoládéskóstolóval.
Hazaérkezés Budapestre az esti órákban.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Minimum létszám: 35 fő

 


Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, 1 éjszakai szállást reggelivel, a szervezést és a csoportkísérőt, a helyi idegenvezetőket, valamint Sopronban a kisvonat viteldíját.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, a borkóstolós vacsora árát, az idegenforgalmi adót, mely 450 Ft/fő (változhat), az útlemondási biztosítást, valamint a regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Belépők:

  • Borkóstoló 5 féle borból + vacsora: 5 500 Ft/fő,
  • Lébényi templom: 1 000 Ft/fő,
  • Nagycenki Mauzóleum: 600 Ft/fő,
  • Pannonhalmi Apátság belépő + audio-guide: 2 750 Ft/fő,
  • gyógynövénykert csoki-kóstolóval 2 400 Ft/fő


A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.

Utazás: autóbusszal. Útközben egy pihenőt tartunk. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja a választott ülőhelytől függ. Részletek a Súgóban.


Felszállási lehetőségek:

  • Budapest, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).

Felszerelés:

Fontos a megfelelő öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk a városnézéshez, és a fürdőruhát, törölközőt se felejtsük otthon!  (természetesen, amikor nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók.)

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

 

Módosítási díjak:

  • dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges
  • névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak