Pécs és a harkányi gyógyfürdő

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Magyarország

Wellness feltöltődés Harkányon és városnézés Pécsen, mindez egy napban!

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Wellness üdülés

Szállásleírás:

Harkány, autóbusszal


Harkány, autóbusszal

Szállás: Szállás nélkül

Egyéb szolgáltatások:
Szállás nélkül

Programleírás:

Találkozás 06:15-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás Budapestről 06:30-kor. Folyamatos utazás Hajdúszoboszlóra.

Első programpontunk Harkány meglátogatása. A Harkányi Gyógyfürdőben nem csak a gyógyvíz spontán hatása érvényesül. Természeti adottságai kitűnőek: kedvező éghajlat és mikroklíma, évi 2100-2200 napsütéses óra, mindez önmagáért beszél.
A 2003-ban felújított gyógyfürdőben egy teljesen, egy félig fedett és egy szabad gyógymedence összesen 2098 m2 vízfelszínnel, 110-153 cm vízmélységgel 34-38 C° víz hőfokkal biztosítja a gyógyulást. Kikapcsolódásunk a jacuzziban lesz teljes. A mozgásszervi, ízületi betegségek megelőzésében, gyógyításában, csontritkulás, krónikus nőgyógyászati gyulladások, valamint a nyirokkeringés zavarainak javításában nagyon szép eredmények érhetők el. A harkányi gyógyvíz bizonyítottan hatásos a pikkelysömör tüneteinek enyhítésében.

Miután a meleggel feltöltődtünk, délután 15 óra körül elindulunk Pécsre. Informatív városnézésünk során felkeressük a város legszebb nevezetességeit: megnézzük a barbakánt és a város erődítményeit, a püspöki palotát, az ókeresztény sírkamrákat, a Szent István tér és a Fő tér nevezetességeit. Rövid szabadidő következik, amikor érdemes megnézni a Városháza és a Megyeháza épületét, a Szentháromság-oszlopot, Gázi Kászim pasa dzsámiját, a Zsolnay-kutat, vagy a Nemzeti Színház épületét is.

A kikapcsolódás után 18 óra körül indulunk vissza Budapestre. Érkezés 22-23 óra között.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.
Az alapár nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint a  regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.
Pénzügy: Belépők: Gyógyfürdő: felnőtt 4 000 Ft/fő, nyugdíjas 62 évestől 3 000 Ft/fő, diák 2 800 Ft/fő.
Pécs: (tájékoztató jelleggel – 2020 évi árak) Dzsámi felnőtt 1 500 Ft/fő, diák, nyugdíjas 1 000 Ft/fő, Székesegyház felnőtt 1 500 Ft/fő, diák, nyugdíjas 1 000 Ft/fő, Püspöki Palota felnőtt 2 000 Ft/fő, nyugdíjas, diák 1 400 Ft/fő.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Utazás: autóbusszal. Útközben egy pihenőt tartunk. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.
Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja a választott ülőhelytől függően. Részletek a Súgóban.             

Minimum létszám: 35 fő

Felszállási lehetőségek:
Budapest, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).

Felszerelés:
Fontos a megfelelő öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk a városnézéshez, és a fürdőruhát, törölközőt se felejtsük otthon!  (természetesen, amikor nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók.)

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
Módosítási díjak:

  • dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges
  • névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak