Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Magyarország

Valódi családi kikapcsolódás és feltöltődés karácsony előtt.

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Ünnepi körutazás

Szállásleírás:

Az utazási csomag nem tartalmaz szállást.


Eger, autóbusszal

Szállás: Szállás nélkül

Egyéb szolgáltatások:
Szállás nélkül

Programleírás:

Találkozás: 8.45 órától a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál. Indulás Budapestről 9 órakor. Először egy rendhagyó földalatti történelmi városnézésen vehetünk részt. „Város a város alatt” A város elfeledett közel 300 éves pincerendszerének titkait fedezzük fel. Egy földalatti kalandpark, gigantikus labirintus ahol egy időgép segítségével repülünk a múltba. A program végén egy retrográd kiállítást is megnézünk. A program kb. 2 órás.

A nagy kaland után a felszín feletti várost is megismerhetjük. Egy séta keretén belül, idegenvezetőnkkel, megtekintjük kívülről többek között a várat, a Bazilikát, a Minaretet, és a Fazola kaput is.

Az érdeklődőknek további program lehetőséget kínálunk. Megtekintjük az Érseki Palotát, végigjárva szebbnél szebb termeit, többek közt a különleges madaras termet, újonnan feltárt falképeivel, egyházművészeti tárgyakon keresztül ismerjük meg az egri püspökök, érsekek életét, munkásságát.

Ha már kellőképpen elfáradtunk, irány az adventi vásár. A csodás barokk belváros méltó díszletei közt hamisítatlan adventi hangulat, káprázatos díszkivilágítás, különleges látványelemek, a forralt borok és a kürtőskalács fahéj illata vár. A legendás Dobó tér, a Gárdonyi tér és a Végvári vitézek tere impozáns ünnepi fényruhába öltözik, amit a vár díszkivilágítása tesz utánozhatatlanná.

Visszaindulás Egerből 18:00 órakor, érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően 20 óra körül.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint a regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Pénzügy: Belépő a földalatti túrára: kb. 3.500,- Ft/fő Érseki Palotába 1500 Ft/ fő

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Felszállási lehetőségek:

Budapest, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).

Utazás: autóbusszal. Útközben egy pihenőt tartunk. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja a választott ülőhelytől függően. Részletek a Súgóban.

Felszerelés: Fontos a megfelelő öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk a városnézéshez.

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Módosítási díjak:

  • dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges
  • névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak