A debreceni Nagyerdő élete

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 1 nap / 0 éj

 

 

9 490 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
1 nap / 0 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

A híres Debreceni Nagyerdőbe látogatunk, ahol több program közül választhatnak utasaink.

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Ellátás: önellátás
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:


Debrecen, Szállás nélkül

Szállás: Autóbusz

Egyéb szolgáltatások:
Autóbusz

Programleírás:

Találkozás 07:45-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben) . Indulás Budapestről 08:00-kor. Folyamatos utazás Debrecenbe.

Debrecenbe érkezve informatív városnézés után (Debreceni Nagytemplom, víztorony, Piac utca és Kossuth tér, stb.) a híres Debreceni Nagyerdőbe látogatunk, ahol több program közül választhatnak utasaink. Aki minden lehetőséget élvezne, átsétálhat egyik helyszínről a másikra, mivel egymástól mindössze kb. 800 m-re található a két helyszín.

1/ Aquaticum Debrecen Strandfürdő, mely 2020. nyarán nyitotta meg kapuit, melyben a hullámzó vízfelületek, a vízesések, a növényfalak és a vízfátyolok fogják össze és teszik folyton változó, csillogó, az erdő fáit visszatükröződő élményközponttá a komplexumot. A 8,5 hektáron elterülő létesítményben 15 medence, nyolc csúszda és 12 méter magas napozóteraszok találhatók, de helyet kapott benne egy 1900 négyzetméter alapterületű gyermekvilág, egy szabadtéri sportolásra kialakított terület, egy gyógymedence, egy enyhe sodrású „lassú folyó”, egy 200 négyzetméternyi vízfelületű ugrómedence, egy üvegaljú relaxációs medence (a főépület tetején), valamint egy 50 és egy 30 méteres úszópálya és tanmedence is. A strand oldalánál lévő korzón éttermek, kávézók várják a vendégeket, és persze Európa egyik legszebb városi parkerdeje, a debreceni Nagyerdő további szabadidős kikapcsolódási lehetőséggel.

2/ Állatkert és Vidámpark
A debreceni Nagyerdő varázslatos fái között az Állatkert 1958 óta várja vendégeit. Kicsik és nagyok számára az önálló „felfedezések” élményét, az állatvilág, a természet titkaiba történő bepillantást nyújt az elmúlt évtizedekben épült régi kifutók mellett egy dinamikusan átalakuló kert, új „élőhely” típusú bemutatóit is láthatják. Ezek a bemutatók már természet közeli környezetben, az állatok természetes viselkedésének megfigyelését is lehetővé teszik, és az ilyen körülmények között élő fajok számára a korábbiaknál lényegesen nagyobb jólétet, jobb közérzetet biztosítanak.

Az állatkert 1961-től összevonva működik a Vidámparkkal, Nagyerdei Kultúrpark néven.

A Vidámpark 21 játéküzemével a régió legnagyobb és legpatinásabb intézménye. A Kultúrpark területe 1994-től természetvédelmi oltalom alatt áll. Az eredetileg Lúdas Matyi nevét viselő Vidámpark 1960. május elsején nyitotta meg először kapuit, így idén ünnepli 60. születésnapját. Az ország jelenleg egyetlen állandó szórakoztatóparkja, tevékenységi köre pedig európai szinten is ritkaságszámba megy, mivel állat- és vidámparkból csupán kilenc másik működik a kontinensen.
A Vidámpark gyakorlatilag elképzelhetetlen lenne a mai napig közönség kedvencnek számító Kisvasút nélkül, amely kényelmes tempójú köröket tesz meg a Nagyerdő fái alatt. Szintén klasszikus és közkedvelt attrakció az Elvarázsolt kastély, de a kedvencek közé tartozik a Kukac hullámvasút és a megújult külsejű Földkörüli pálya, új nevén Zulu.                             

A kikapcsolódás után 18 órakörül indulunk vissza Budapestre.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.
Az alapár nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint az 1 500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.
Pénzügy: Belépők: Debrecen: Vidámpark: 500 Ft/fő, Állatkert: Felnőtt 2.500 Ft/fő, Gyermek (3-14 éves, csak felnőtt kísérővel) 1.700 Ft/fő, Diák 1.800 Ft/fő, Nyugdíjas 1.900 Ft/fő.
Strandfürdő: 3 200 Ft/fő, nyugdíjas, diák 2 650 Ft/fő.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Utazás: autóbusszal. Útközben egy pihenőt tartunk. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.
Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően. Részletek a Súgóban.       

Minimum létszám: 35 fő

Felszállási lehetőségek:
Budapest, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).

Felszerelés:
Fontos a megfelelő öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk a városnézéshez, és a fürdőruhát, törölközőt se felejtsük otthon!  (természetesen, amikor nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók.)

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
Módosítási díjak:

  • dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges
  • névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2021.07.31 - 1 nap / 0 éj
9 490Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak