Tutajozás a Dunajecen és Zakopane

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Lengyelország

Vad hegycsúcsok, lenyűgöző tájak, a Dunajec folyó kanyarulatai és népviseletbe öltözött tutajosok várnak bennünket, hogy kipróbáljuk a messze földön híres dunajeci tutajokat. Innen a Lengyel-Tátra fővárosába, Zakopane városába vezet utunk. Siklóval 1100 méteres magasságba repülünk, ahonnan meseszép panoráma tárul elénk...

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Kaland

Szállásleírás:


Zakopane, Szállás nélkül

Szállás: Autóbusz

Egyéb szolgáltatások:
Autóbusz

Programleírás:

1. nap: Budapest

Találkozás péntek éjfélkor

Budapesten, a Népligetben, Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (az Elnök utcával szemben)

. Indulás 00:15-kor. Folyamatos utazás Lengyelországba, melyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel. Érvényes személyigazolvány vagy útlevél szükséges az utazáshoz, kérjük ezeket hozzák magukkal!

2. nap: Dunajec, Zakopane

A reggeli órákban érkezünk Dél-Lengyelországba, pontosabban Sromowce Wyzne településére, ahol a népviseletbe öltözött tutajosok már várnak bennünket. Lengyelország kultikus folyóján (vízállástól függően) 2-2,5 órás tutajozás vár ránk. A folyó a Pieniny-hegység szurdokaiban vezet, így meseszép környezetben csónakázhatunk egészen a Grajcarek völgyéig, ahol fájó szívvel búcsút veszünk tutajunktól. Innen indulunk autóbuszunkkal Zakopane hangulatos városkája felé. A városka kultikus hegye a Gubalówka vár bennünket! (fakultatív) Miután megvettük a siklóvasútra a jegyeket pár perc alatt közel 1100 méteres magasságból csodálhatjuk meg Zakopane városát, illetve a Lengyel-Tátra vad ormait. Innen Zakopane városában teszünk egy rövid sétát, melynek vége a sajtpiacon lesz.

A délután további részét szabad programmal töltjük. Érdemes betérni valamely gurál stílusi házikóba, melyekben remek éttermek működnek.

Élményekkel feltöltődve este 6 órakor kezdjük meg hazautazásunk Magyarországra.

Hazaérkezés éjfél körül.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint a regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Pénzügy: a belépők mellé (Tutajozás: 60 PLN vagy 4500 Ft/fő) érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra lengyel zlotyi hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen!

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon.

Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb).

A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető.

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Kérheő fix, Ön által kiválasztott ülőhely az autóbuszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is).

Minimum létszám: 35 fő

Felszerelés:

Túraprogramjainknál fontos a megfelelő felszerelés és öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb, vízhatlan túracipő/túrabakancs, kényelmes ruházat, esőköpeny (természetesen, ha nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók), egy napra elegendő étel (szendvics), csokoládé, műzliszelet, személyenként min. 1,5-2 liter folyadék.

Egyéb utazások alkalmával is ajánlott az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható.

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Módosítási díjak:

dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges

névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető!

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak