Nílusi hajóút Marsa Alamból

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 8 nap / 7 éj

 

 

305 973 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: leírás szerinti ellátás
Besorolás: 4*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

Az ajánlat előnyei:

A kirándulás és a tengerparti pihenés kombinációja Marsa Alamban ;Körutazás Asszuánból Luxorba teljes ellátással ;Asszuán, Philae, botanikus kertek, Edfu, Kom Ombo, Luxor és Karnak, Királyok völgye, Hatsepszut királynő temploma, Memnon kolosszusai.

Az ajánlat előnyei:

A kirándulás és a tengerparti pihenés kombinációja Marsa Alamban ;Körutazás Asszuánból Luxorba teljes ellátással ;Asszuán, Philae, botanikus kertek, Edfu, Kom Ombo, Luxor és Karnak, Királyok völgye, Hatsepszut királynő temploma, Memnon kolosszusai.

Az ár tartalmazza:

* 4 éjszakát teljes ellátással a hajóút alatt egy 5*-os hajón, és 3 éjszakát all inclusive ellátással egy 4*-os szállodában Marsa Alamban;  * étkezést a program szerint;  * turista osztályon történő légi közlekedést adókkal és illetékekkel együtt;  * repülőtér - szálloda - repülőtér transzfert;  * magyar idegenvezetőt.

Információ:

Az ár nem tartalmazza: 
* beutazási vízumot Egyiptomba (kb. 25 USD-ért kapható érkezéskor);   * kötelező belépőket a látnivalókhoz a program során; * a transzfert a hotelekhez: Asszuán, Luxor;  * az összes transzfert a városnézések során;  * a helyi idegenvezetők árát, illetve helyi díjakat, ezek a helyszínen fizetendők az idegenvezetőnél - 225 USD/fő. 11 év alatti gyermekek számára 50% kedvezményt biztosítunk;   * borravalót (helyi személyzet, idegenvezetők, sofőrök, hajóhordárok, stb.), kb. 40 USD/fő, helyben fizetendő érkezéskor.

A túra minimális létszáma 8 fő. A program a helyszínen módosulhat az aktuális helyzeteknek mint például időjárás, stb., megfelelően. Irodánk a változtatás jogát fenntartja!

Tippek a megfelelő ajánlat kiválasztásához:

Kizárólag az Itakánál! Hosszabbítsd meg egyiptomi kalandod, és foglalj a második hétre tengerparti nyaralást az általad választott szállodában!

Útiterv:

Marsa Alam - Asuán - Edfu - Kom Ombo - Luxor - Karnak - Údolí králů - Marsa Alam

Fakultativ program:

A túrákért csak a helyszínen, az idegenvezetőnél lehet fizetni. Fizetni dollárral, euróval vagy hitelkártyával lehet, forintot nem fogadnak el. A kirándulás Abu Simbel-be 100 USD/fő.

Tervezett program:

1. nap: Érkezés Marsa Alamba, transzfer a repülőtérről és bejelentkezés az all inclusive szállodába.   
2. nap: Szabadidő a szállodában all inclusive ellátással.   A hajóút iránya változhat (Asszuán - Luxor,Luxor - Asszuán) a hajó rendelkezésre állásától és az időjárástól függően.  
3. nap: Reggeli után kijelentkezés a szállodából és indulás autóbusszal Asszuánba. Látogatás az Asszuán-gáton, amelyet a 20. századi technológia egyik modern csodájának tartanak, majd Philae megtekintése. Ebéd a hajón, délután pedig látogatás a botanikus kertben, ahol ritka madár- és növényfajok találhatók. Vacsora és éjszakázás a hajón.
4. nap: Reggeli, szabadidő vagy fakultatív autóbuszos kirándulás Abu Simbel híres sziklatemplomaihoz (indulás kora reggel). Az Egyiptom és Szudán határán álló egyedülálló emlékművet az UNESCO úgy mentette meg, hogy feldarabolva és az Asszuán-gát aljáról kiemelve hozták el. Ezt követően hajókirándulás Kom Ombóba, vacsora és éjszakázás a hajón.
5. nap: Reggeli után látogatás a Kom Ombo templomban - Sodeq krokodilisten és Hórusz sólyomisten ikertemploma, továbbutazás Edfuba - látogatás a Hórusz istennek szentelt templomban, a templom szentélye a fáraó Egyiptom egyik legjobban megőrzött ikonikus épülete, ebéd, továbbutazás Luxorba. Vacsora és éjszaka a hajón.
6. nap. Ezt követően ebéd, majd továbbutazás a keleti partra - látogatás Luxor és Karnak templomaihoz, Egyiptom legnagyobb, 2000 éve folyamatosan épülő Amon isten templomkomplexumához. Délután transzfer vissza a hajóra, szállás és vacsora.  
7. nap: Reggeli. Transzfer a szállodába Marsa Alamba, vacsora, all inclusive ellátás és éjszaka a szállodában.
8. nap: Az indulás időpontjának megfelelően transzfer a repülőtérre és visszarepülés Budapestre. 
* Azok az ügyfelek, akik a tengerparton történő további tartózkodást vásároltak, transzfert kapnak a szállodába.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2023.01.17 - 8 nap / 7 éj
305 973Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak