London, a brit birodalom fővárosa

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

249 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
4 nap / 3 éjszaka
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 3*
Besorolás: A kategória
Szállás: Egyéb
Utazás: menetrendszerinti járattal

·  Ha még nem volt Londonban ezt be kell pótolnia
·  Ha már volt, akkor is tudunk újat mutatni
·  Szinte 4 teljes nap a brit fővárosban

Önállóan is fel lehet keresni Londont, de idegenvezetővel tartalmasabb a program. Ilyenkor látunk is nemcsak nézelődünk.
Csécsei Barbara – Brit utak szakértője

·  Ha még nem volt Londonban ezt be kell pótolnia
·  Ha már volt, akkor is tudunk újat mutatni
·  Szinte 4 teljes nap a brit fővárosban

Önállóan is fel lehet keresni Londont, de idegenvezetővel tartalmasabb a program. Ilyenkor látunk is nemcsak nézelődünk.
Csécsei Barbara – Brit utak szakértője

Program:

1. NAP: BUDAPEST – LONDON – WINDSOR – STONEHENGE

Korareggeli órákban indulás a Liszt Ferenc Repülőtérről Londonba. Megérkezés után, a reptéren vár autóbuszunk, mellyel rögtön a legendák nyomába eredünk. Először a Windsor kastélyt látogat­juk meg, mely a királyi család rezidenciája évszázadok óta és a világ legnagyobb és legrégebbi lakott kastélya. Díszes lakosztá­lyok, látványos park fogadja a látogatókat. A hangulatos városkára is jut egy kis idő. Innen Anglia legrégebbi emléke felé indulunk. Stonehenge kőtömbjeiről sok legenda és elképzelés született, de csak két dolog biztos, hogy több ezer éves és, hogy ezt látni kell. Estefelé megyünk vissza Londonba, közben gyönyörködhetünk buszunkból, az elegáns fővárosban. Szállás elfoglalása.

2. NAP: LONDON

Reggel tömegközlekedéssel bemegyünk London belvárosába, és megkezdjük gyalogos városnézésünket a királyi rezidenciánál, a Buckingham Palotánál. Átsétálunk a St. James parkon keresz­tül, a város központi terére, a Trafalgar Square-re. Itt szabadprogram, ekkor betekinthetünk a National Gallery páratlanul gazdag gyűjteményébe vagy souvenirt vásárolhatunk a környék boltjaiban. Délután folytatjuk városnéző sétánkat, elhaladunk a lovastestőrségi laktanya mellett, ahonnan a miniszterelnöki hiva­tal, a híres Downing Street felé vesszük az irányt. Ide csak bepil­lantani tudunk, mert biztonsági okokból a teljes utcát lezárták. Sétánkat a Westminster negyedben folytatjuk, ahol láthatjuk a Parlament épületét a Big Ben óratoronnyal, a Westminster Apátságot, ami nemcsak történelmi, de építészeti szempontból is egész Anglia egyik legkiemelkedőbb emlékhelye. Természetesen ezt belülről is megtekintjük. Lesétálva a Temze partjára szemben láthatjuk a város modernkori büszkeségét, a London Eye óriáskereket. Aki szeretne fel is ülhet rá. (Javasolt a jegyek előre tör­ténő megvásárlása.) Este térünk vissza szálláshelyünkre.

3. NAP: LONDON

Reggeli után újra belevetjük magunkat a város pezsgésébe és folytatjuk londoni sétáinkat. Elsőként belülről is megtekinthet­jük a város híres erődítményét, a Tower-t, mely elválaszthatatlan az angol történelemtől. Volt királyi lakhely, rettegett börtön, sőt állatkert is, ma pedig múzeum. Itt találhatóak a felbecsülhetetlen értékű brit koronaékszerek. A vár mellett látható a Tower Bridge, amely London egyetlen felnyitható hídja. Felkeressük a mögötte megbújó hangulatos St. Cathrine öblöt is, ahol elegáns yachtok rin­ganak a vízen a hajdani, ma már átalakított dokképületek között. Délután a monumentális Szt. Pál Székesegyház megtekintése után visszatérünk a belvárosba. Sétálhatunk az Oxford Street-en, London híres bevásárló utcáján vagy megnézhetjük a világ egyik leggazdagabb régészeti kiállítását a British Múzeumban, töb­bek közt az egyiptomi gyűjteményt és a Nílus deltájában megta­lált híres Rosetti követ is itt őrzik. Esti sétánk során ellátogatunk a Leicester Square-re, benézünk a szórakozónegyedbe, a Sohoba, a Kínai negyedbe és a Piccadilly Circus-re. Javasoljuk, hogy a hos­szú nap élményeit, kellemes vacsora keretében, egy itteni pubban beszéljék át. (Az idegenvezető, igény esetén, segít az intézésében, csakúgy, mint az előző napokon.)

4. NAP: LONDON – BUDAPEST

Reggeli után berakjuk csomagjainkat a csomagszobába és bemetrózunk ismét a központba. Ekkor elmehetünk a híres Madame Tussaud Panoptikumba, ahol a világhírességek viasz figuráival fényképezkedhetünk, vagy felkereshetjük London bevásárlónegyedét, de ha valaki szívesebben ülne fel egy kis séta­hajóra, erre a Parlamentnél is lesz lehetősége. A délutáni órákban visszamegyünk a hotelbe, felvesszük a csomagjainkat és tömeg­közlekedéssel a repülőtérre megyünk. Az esti órákban indul repü­lőgépünk Budapestre. Érkezés késő este a Liszt Ferenc Repülőtérre.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2023.10.06 - 4 nap / 3 éj
249 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak