Vásárlás Parndorfban és csokigyár látogatás

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Ausztria

Karácsonyi ajándékvásárlás Parndorfban és csokigyár látogatás

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:


Szállás nélkül, Parndorf

Szállás: Autóbusz

Egyéb szolgáltatások:
Autóbusz

Programleírás:

Reggel 07:00-kor indulunk Budapestről. Találkozó 06.45-kor Budapesten, a Népligetben, Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (az Elnök utcával szemben) . Folyamatos utazás Ausztriába, ahol elsőnek a Hauswirth család által alapított csokigyárat keressük föl. Id. Franz Hauswirth 1949-ben a bécsi Gablenz utcában nyitotta meg cukrászdáját, a mai Hauswirth vállalat elődjét. A klasszikus cukrásztermékek mellett rövidesen csokoládéfigurák gyártásába is kezdett, melyeket más cukrászdáknak is szállított. A csokinyulak és mikulások az ebben az időben megjelenő szupermarketeket is a cég ügyfeleivé tették. A folyamatos fejlődés miatt idővel ez az üzem is kicsinek bizonyult, így a 60-as évek elején id. Franz Hauswirth szülőfalujába, a burgenlandi Kittsee-be helyezte át a termelést. Itt lehetőségünk lesz csokit kóstolni illetve Mikulásra, karácsonyra vásárolni is. Miután megkóstoltuk a finomságokat, továbbindulunk Pandorfba, ahol több, mint 100 bolt vár bennünket. Itt mindent megvásárolhat a karácsonyfa alá az ékszerektől a divat és sportruházatig, a háztartási gépektől a gyerekjátékokig kedvünkre vásárolhatunk egészen a délutáni órákig. Kedvezményes kuponcsomaggal a Fashion Outlet komplexumban 40-50 különféle üzletben szerezhetjük be a karácsonyi meglepetéseket, ill az ünnepi öltözéket karácsonyra, szilveszterre, vagy akár a téli sportszereket is beszerezhetjük kedvezményesen. Budapestre 17 órakor indulunk vissza, ahova az esti órákban érkezünk.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a csoportkísérőt.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, a biztosítást és a regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő), valamint a kötelezően fizetendő városi behajtási engedély és parkolási díjat: 5 Euro/fő. A városi behajtási engedély és a parkolás díja a buszon az idegenvezetőnek Euro-ban fizetendő, melynek összege időközben változhat. Parndorf kedvezményes kupon-csomag 5 Euro, mely a Fashion Outlet üzleteiben minden vásárlás után 10% kedvezményt nyújt. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A programok időrendi sorrendje változhat.

Utazás: autóbusszal, melyet gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted.

Felszállási lehetőségek:
M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő
M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
M1-es autópálya, (Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is).

Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.

Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. A programok időrendi sorrendje változhat.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető!

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak