Szilveszter Bécsben

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Ausztria

Kövesse a bécsi tradíciót! Szilveszterezzen a bécsi óváros "szilveszteri ösvényén"!

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:

Az utazási csomag nem tartalmaz szállást. 


Bécs, Szállás nélkül

Szállás: Autóbusz

Egyéb szolgáltatások:
Autóbusz

Programleírás:

Találkozó 14:00-kor Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás 14:15 órakor.
Folyamatos utazás Bécsbe egy megállóval. Érkezés után részt vehetünk az impozáns bécsi szilveszteri forgatagban.
A „szilveszteri ösvény” minden évben Bécs egyik csúcspontja az évzáró ünnepségek között immár 26. éve. Egyedülálló szórakoztató programot kínál kicsiknek és nagyoknak a város belvárosa délután 2 –től éjjel 2-ig. A Városház téren, a Hofburgnál, a Grabenen, és a kis belvárosi utcácskákban élő zene a legkülönfélébb stílusban: keringő, operett, rock, pop, slágerzene, ételkülönlegességek: forró sült krumpli, sült kolbász, a hagyományos osztrák császármorzsa és puncs, sőt még egy villám-táncórát is vehetünk a bécsi tánciskolásoktól.
Éjfélkor pedig élvezhetjük a Práterből és a Városház térről induló impozáns tűzijátékot, és részt vehetünk városszerte a kollektív keringőzésben.

Indulás Budapestre éjjel 01:30 órakor.

Hazaérkezés a hajnali órákban.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezetést, ingyenes Bécs belváros térképet. 

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, a biztosítást, a bécsi városbelépőt, és a regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő).

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A programok időrendi sorrendje változhat.


Utazás: autóbusszal. Útközben 2-3 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.


Időjárás: évszaknak megfelelően öltözzünk. A hegyek között lehet picit hűvösebb, érdemes magunkkal hozni egy meleg pulóvert és egy esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatók. 


Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra.


Pénzügy: Bécs városbelépő és parkolás 5 Euro/fő, a belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen! A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.


Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted.
Felszállási lehetőség:Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben) M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kőM1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kőM1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kőM1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, MOL benzinkút, 119-es km kőM1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kőKérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 3-4 nappal adjuk meg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! 


Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!


A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak