Chile - Argentína - Uruguay

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 13 nap / 12 éj

 

 

1 299 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
13 nap / 12 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: leírás szerinti ellátás
Besorolás: A kategória
Besorolás: Butikhotel
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

Látogatás Patagóniában

Látogatás Patagóniában

Leírás:

Tervezett program:

 

1. nap: Budapest …

Elrepülés Budapestről átszállással Santiago de Chilébe. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

 

2. nap: … Santiago de Chile (Chile)

Érkezést követően városnézés Santiago de Chilében, Chile fővárosában és egyben Latin-Amerika egyik legnagyobb városában: főtér a 0 kilométer-kővel és a Metropolitan Katedrálissal (Plaza de Armas), valamint a Palacio de la Moneda (elnöki palota), majd megcsodálhatjuk a kilátást a várost körülvevő hegyvonulatok egy részéről. Szállás Santiago de Chilében.

 

3. nap: Viña del Mar – Valparaiso

Reggeli, majd egésznapos kirándulás a tengerparti régióba. Első állomásunk Valparaiso, ahol megtekintjük a híres Nobel-díjas chilei költő, Pablo Neruda házát, amely ma már emlékmúzeumként működik. Továbbutazás Viña del Mar-ba, „a kertek városa”-ba. Idő függvényében szabad program, majd visszautazás a fővárosba. Folytatjuk látogatásunkat Santiago de Chilében. Szállás Santiago de Chilében.

 

4. nap: Santiago de Chile – Punta Arenas – Puerto Natales

Hajnalban transzfer a repülőtérre és elrepülés Punta Arenasba, majd továbbutazás autóbusszal a Torres del Paine Nemzeti Parkba, Patagónia dél-chilei részére. A nemzeti park világhíres hatalmas gránitoszlopairól. Szállás Puerto Natalesben.

 

5. nap: Torres del Paine Nemzeti Park

Reggeli után egésznapos kirándulás a Torres del Paine Nemzeti Parkban, ahol hófödte csúcsok, festői gleccserek és gyönyörűséges színben pompázó tavak, folyók szépségében gyönyörködhetünk. Látogatásunk során a nemzeti park állatvilágába is betekintést nyerhetünk, többek között különböző madárfajokkal is találkozhatunk. Ha szerencsések leszünk, láthatjuk a tevefélék családjába tartozó guanakót is, mely a lámák és alpakák vadon élő rokona. Később a Lago Grey egyik kilátópontjánál gyönyörködhetünk a gleccser látványában. Visszautazás Puerto Natalesbe. Szállás Puerto Natalesben.

 

6. nap: Puerto Natales – Cancha Carrera (Argentína) – El Calafate

Reggeli, majd elutazunk autóbusszal El Calafate városáig, Argentínába. Utunkat látványos fotóstoppokkal színesítjük. Útközben meglátogatjuk a több ezer éve kihalt őslények barlangját, a Cuevas del Milodont. Argentína határát Cancha Carreránál szeljük át. Szállás El Calafatéban.

 

7. nap: Los Glaciares Nemzeti Park – Perito Moreno Gleccser

Reggelit követően a Los Glaciares Nemzeti Parkba kirándulunk, mely az UNESCO Világörökségek részét képezi 1981 óta. A park több mint 700 hektáron terül el, így Argentína második legnagyobb nemzeti parkja. Napunk során a lélegzetelállító Perito Moreno Gleccser látványában gyönyörködhetünk, mely nevét Francisco Moreno úttörő és felfedező után kapta, aki a területet tanulmányozta a XIX. században. Lehetőségünk nyílik részt venni a Nautico Safari hajózáson, mely során teljesen más perspektívából láthatjuk a gleccserről a tóba hulló jégtömböket (a program megfelelő időjárási viszonyok függvényében valósul csak meg). Visszautazás El Calafatéba. Szállás El Calafatéban.

 

8. nap: El Calafate – Buenos Aires

Reggeli után informális városnézés El Calafatéban. Nevét a Patagóniában igen gyakori kis bokros, sárga, kék bogyós virágról kapta. Ezt követően transzfer a repülőtérre és elrepülés Buenos Airesbe, Argentína fővárosába. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Buenos Airesben.

 

9. nap: Buenos Aires – gaucho farm

Reggeli után városnézés: a Plaza de Mayo, a Casa Rosada (Kormányzósági Palota), a katedrális és a Cabildo múzeum megtekintése. Ezt követően gaucho programunkra indulunk. Egy farmra utazunk, ahol bemutatják nekünk a békés vidéki helyszínt, ahol a helyiek élnek. Napközben BBQ ebéd. Ezt követően tradícionális zene, gaucho folklór és hagyományörző játékok következnek. Visszautazás Buenos Airesbe. Szállás Buenos Airesben.

 

10. nap: Buenos Aires – Colonia del Sacramento (Uruguay)

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos kirándulás komppal Uruguayba, az UNESCO Világörökségek részét képező Colonia del Sacramento városába. A várost a Rio de La Plata mellé telepítették, stratégiai pont volt a portugálok védelmében. A koloniális városrész megtekintése, ahol a festői kis utcácskákat gyakran választják történelmi filmek forgatási helyszínéül. Transzfer a kikötőbe. Visszautazás komppal Buenos Airesbe. (A program ára: 48.000 Ft.) Szállás Buenos Airesben.

 

11. nap: Buenos Aires – Tigre-delta – tangó show

Reggeli, majd utazás Tigrébe, a Paraná-folyó deltájához és a deltánál található szigetekhez. Beleláthatunk a szigetlakók életébe egy rövid hajókázás során. A féltrópusi környezetben betekintést nyerhetünk továbbá az argentin jómódúak életébe is a San Isidro negyedben (nyaralóházak, jacht-klubok és evezős-klubok). Visszatérés Buenos Airesbe. Útközben elhaladunk az Elnöki Rezidencia (Quinta de Olivos) mellett. Délután a város északi negyedeit, a Recoletát és Palermót ismerhetjük meg egy rövid séta során. Este fakultatív programlehetőség: Argentín tangó show-val egybekötött vacsora. (A program ára: 26.500 Ft.) Szállás Buenos Airesben.

 

12. nap: Buenos Aires …

Reggeli után búcsúzóul még látogatást teszünk a La Boca és Puerto Madero városrészekben. Transzfer a repülőtérre és hazarepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

 

13. nap: … Budapest

Hazaérkezés menetrendtől függően Budapestre.

 

 

Az út során érintette UNESCO Világörökségek:

-          Valparaiso kikötővárosának történelmi negyede

-          Los Glaciares Nemzeti Park

 

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Megjegyzések:

Minimum létszám: 16 fő

- 11-15 fő közötti felár: 65.000 Ft

 

Fakultatív program: minimum 10 főtől

 

Figyelem! Ezen programunk fizetési feltételei az Általános Szerződési Feltételekben leírtaktól eltérnek. Az út költségét nem két, hanem három részletben kell fizetni.

Fizetési ütemezés:

I. részlet:         előleg jelentkezéskor (a végösszeg 40%-a)

II. részlet:       kb. 60 nappal indulás előtt (a végösszeg 20%-a)

III. részlet:      fennmaradó összeg – kb. 30 nappal az út indulása előtt

 

Dél-Amerikában az autóbuszok mérete eltér az Európában megszokottaktól. Sokszor a buszban, illetve néhány esetben a tetőn elhelyezett csomagtartón szállítják az utasok bőröndjét.

 

Kötelező védőoltás nincs. További tájékoztatást a Nemzetközi Oltóközpontban, illetve a www.utazaselott.hu  weboldalon talál.

 

Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezést követően 6 hónapig még érvényesnek kell lennie, és minimum 2 egymással szembeni üres oldalnak kell benne lennie!

 

Az utat  kisebb létszámmal is tudjuk indítani, de más áron és más szolgáltatásokkal.

A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az árak 1 USD = 300 HUF, 1 EUR = 355 HUF árfolyamig érvényesek.

 

Időjárási adatokról bővebben itt tájékozódhat:
Argentína:

  • Buenos Aires

Chile:

  • Santiago de Chile

Szolgáltatások:

A bruttó alapár az alábbiakat tartalmazza:

 - repülőjegyek (nemzetközi és belső) illetékekkel

 - BBP utasbiztosítás

 - közlekedés külön busszal, kisbuszokkal, hajóval, belső repülőjárattal

 - elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodában, kétágyas, fürdőszobás szobákban, reggelivel

- magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Árak:

Helyszínen fizetendő költségek:

Belépők és nemzeti park belépők a program szerint: 165 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak).

A 165 USD a belépőket és nemzeti park belépőket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő.

 

Az étkezések egyénileg történnek, ebben a csoportkísérő idegenvezető segítséget nyújt (vacsoránként kb. 15-20 USD-ral lehet számolni).

 

Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2022.02.20 - 13 nap / 12 éj
1 299 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak